Ze zijn fijn

Alleen ik had gedacht dat de kleur iets lichter zou zijn

Heerlijk materiaal

Ik vind het materiaal heel fijn maar vind het jammer dat ik dit alleen kan bestellen via internet en ik dit niet gewoon in een lingeriezaak kan bestellen zodat ik het kan passen . Ik heb nl de verkeerde bh’s besteld en de onderbroek was wel erg ruim. Toch heel jammer!

Heerlijke, zijdezachte onderkleding ! Heerlijk comfort !

Heerlijke , zachte onderkleding en een zeer snelle levering ! Vandaag besteld, morgen al geleverd in een goede verpakking ! En ook de prijs en pasvorm is prima ! Is voor iedereen aan te bevelen !

Goede kwaliteit, draagt heel comfortabel

De hemdjes zijn qua pasvorm prima en dragen zeer comfortabel. De maattabel voor de slips (in ieder geval voor de slip, die ik heb gekozen) moet aangepast worden. Volgens de tabel zou ik maat L moeten hebben maar ze blijken voor mij veel te ruim.

Draagt heerlijk

Draagt luchtig en fris

Goed bevalt me wel

Had het al uitgepakt , blijkt het dlipje een maat te klein te zijn . Jammer de rest was goed.. mvg Jacques

Perfect in alle opzichten. Makkelijk te bestellen, goed en duurzaam verpakt, snel geleverd. En voor mij het allerbelangrijkste: ze zitten heerlijk.

Goede kwaliteit en duurzaam!

Snelle verzending in een duurzame verpakking. Ondergoed zit heerlijk. Enig minpunt is dat ik 'seamless' ondergoed heb gekocht maar dat is het niet helemaal. Er is toch een naad te zien onder strakke kleding.

Goede kwaliteit

Heerlijk zittende vrouwen hipster van bamboo gekocht Zacht en luchtig materiaal. Goede pasvorm.

Zacht

De onderbroeken met bamboe zijn lekker zacht en comfortabel. Wel wat dunnere stof dan dat ik bij een ander merk gewend ben. Maar ben er tevreden mee!

Hele vlotte en nette verzorging!!

Hele vlotte en nette verzorging

Snel levering ,kwalitatief

Snelle levering.Kwalitatief goed.

Ik had de verkeerde besteld. Retour sticker snel gekregen.

Zit super

De shirts zitten super, zachte en fijne stof. Neemt ook goed vocht op: geen natte rug. Dikke aanrader.

Voelt goed aan.

Goede pasvorm, voelt lekker aan.

Lekkere stof.

Maar broek kruipt op. Dus regelmatig uitrekken.

Fijn materiaal!!

Goed,ik heb nu de juiste maat,vorige was te groot,erg jammer. Vriendelijke gegroet, Jelly van der veen van Zomeren.

Prima.

Snelle levering en service. Het materiaal is heerlijk zacht. De pads klappen wel eens dubbel bij het aantrekken maar dat is gemakkelijk te verhelpen.

Het voelt heerlijk zacht.

Is idd zijdezacht

Kapotte kleding onmiddellijk vervangen

Na bestelling bleken er een paar stuks kleding vroegtijdig stuk te gaan, die na een mailwisseling direct werden vervangen voor een nieuwe set. Heel adequaat geholpen!

Mooi materiaal

Zit prettig zacht materiaal ,maar,zakt regelmatig onder mijn buikje wat niet prettig is

Fijne producten en nette levering.

Erg blij met mijn aankoop van bamboobasic, kwaliteitsproduct en mooi (en stevig) verpakt.

Goede pasvorm en kwaliteit

Zit goed past goed goed materiaal

Prima!!

Het zit lekker zacht en comfortabel ben er tevreden mee, de prijs is iets aan de hoge kant.

Top product

Top onderbroeken zit super lekker

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD