Snelle levering, prachtige kwaliteit en pasvorm. Ik kom zeker nog een keer shoppen op de website!

Snel en goede levering goed product

Top kwaliteit

Mooi ondergoed. Maat is precies goed.

Heel tevreden

Snelle levering, het bamboe ondergoed draagt geweldig!

Heerlijk om te dragen

Vlot geleverd en goede pasvorm

De onderbroeken van Bamboo Basics zitten, ook na vele keren wassen, nog steeds goed.

Uitstekend zittend ondergoed

Heerlijk zacht en goed passend ondergoed. Tot heden erg tevreden over de kwaliteit en model.

Prima onderkleding

prima en zit lekker

goed geregeld

Heel confortabel

De bh is zacht, geen knellingen, mooie pasvorm Sokken heerlijk om mee te wandelen zonder naden

Heerlijk zacht

De tips die ik heb zitten zeer comfortabel, echt een aanrader!

Correct en snel

De bamboe shirts zijn heerlijk om te dragen je voelt ze niet eens.

Zeer gode service

Mijn bestelling was niet geleverd door de besteldienst. Maar door de medewerking van bamboo kwam de bezorger 2 dagen later het pakje brengen

Zit goed

Super zacht ondergoed

Ondergoed is zacht en past goed

Mooie slips

Mooie kwaliteit, zitten goed. Fijn materiaal

Een prima alternatief!

Ik ben op zoek naar een alternatief voor merinowol. Bamboe lijkt een prima keuze, hoewel het na het wassen wat langer duurt om te drogen. Sokken zijn van prima kwaliteit! Ik had ze graag nét een paar centimeter langer gehad.

Super fijne shirts!

Erg positief, was enigszins sceptisch, maar ze zitten erg fijn.

Snelle verzending

Compressie sokken waren snel in huis. Jammer dat er niet bij wordt vermeld hoeveel compressie ze geven. De verpakking was veel te groot voor 1 paar sokken, waardoor het geen brievenbus pakket meer was.

Heel goed.

Er was een klacht van onze kant en is binnen 1 dag naar volle tevredenheid opgelost.

Nice underwear

Duidelijk hoe te bestellen

Zeer prettig dragen

geweldig aan de huid, heel zachte maar stevige stof

Zalig materiaal en de pasvorm is ook goed.

Like a glove!

Heerlijke stof, zit perfect, snelle levering en nog prima geprijsd ook!

Ik vind het een fantastisch product. Goede pasvorm en fijne kwaliteit. Met vriendelijke groet.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD