Super kwaliteit

Al vaker besteld bij Bamboo ,altijd tevreden !!

Voor het eerst besteld en zit heerlijk. Nooit meer iets anders. Top!!

Snelle verzending/ prima produkt

Natuurlijk niet voor mijzelf gekocht,maar voor mijn partner. Voldoet aan de verwachting zei hij mij. Dus...prima.

Snelle levering, fijn ondergoed.

Bestelling werd de dag erna al geleverd, geen opmerkingen over. Maten vallen ietsjes kleiner vond ik persoonlijk en heb deze netjes kunnen omruilen. Ondergoed zit verder heel fijn en zacht en blijft ook na het wassen nog mooi.

tot nu toe: goed spul en goede service!

Duidelijke product-info, helder bestelproces, snelle afhandeling. Ik heb ze nog maar kort, maar tot nu toe: goede slips, comfortabel. Voorlopig kan ik er mee toe, maar als ik weer nodig heb kom ik wel weer bij jullie uit.

Voldoet aan de wensen

Leuke spullen

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en goede pasvorm en drag comfort

Snelle levering en kwaliteitsproduct voor goede prijs!

Snelle levering en kwaliteitsproduct voor goede prijs!

Zit heerlijk !!

Mijn bestelling was binnen 1 dag geleverd en de boxers zitten als gegoten en voelen heel lekker aan. Ik ga nu ervaren, hoe lang ze meegaan en of ze zo comfortabel blijven.

goed product

Boxer voldoet volledig aan mijn wensen

correcte levering

zit goed, fijn materiaal, zou kous net 1cm langer willen

positief

betrouwbaar en sneelle levering.

Qua levering helemaal tevreden. Het product zelf ben ik niet kapot van. Stof voelt lekker zacht en zit lekker maar er zit geen extra kruis in en omdat de pijpjes aan de onderkant iets dikker zijn door de afwerking zie je hem goed door mijn broek heen.

Snelle levering, goede kwaliteit

De shirtjes waren binnen No time binnen in een plasticvrije compacte verpakking. De shirtjes zelf zitten, ondanks dat het aansluitende shirtjes zijn wat ik niet had verwacht, lekker en soepel. De stof voelt goed aan en blijft lang fris. Ook na de eerste keer wassen zijn de shirtjes nog zo goed als nieuw. Dit was mijn eerste bamboe aankoop maar ik ga er meer van kopen.

Zeer positief zit als gegoten en een zeer prettig draagcomfort.

Mooie kwaliteit, valt groot,

gewoon geweldig

zit gewoon heerlijk in de was blijft ook heel mooi voor mij kan het niet beter geweldig ik wilde dat ik het eerder had ontdekt !!!!

Zitten lekker en voelt fijn aan

Mooie en fijne producten. Snelle levering en keurig verpakt.

Super survice

Had een probleempje ,snelle reactie veel.begrip voor de klacht en direct opgelost Beter kan niet in mijn ogen

Snel bestelproces.

Briefs zijn wat groter model dan verwacht.

Heerlijk zacht materiaal

Het voelt zacht en aangenaam aan. Zit heel comfortabel. Heb nog geen ervaring met resultaat na meerdere wasbeurten. Het ondergoed valt groot uit, volgende keer neem ik een maatje kleiner.

Een beetje teleurgesteld

De sokken zien er goed uit en voelen zacht aan, maar helaas bleek de elastieken veel te strak te zijn voor mijn benen. Ik heb schoenmaat 40 en stevige benen. Mijn zoon, die de grotere maat sokken heeft gekregen, is tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD