gewoon goed

wat ik verwachte is waarheid geworden

Fijne lichte slips

De bestelling kwam heel snel binnen. De slips zijn licht en zitten heel comfortabel, Knelt nergens.

Voelt zacht aan en zitten heerlijk confortabel. Aanbevelens waard.

Prima kwaliteit en zit goed

De kwaliteit is prima en het zit comfortabel

Het is ademend, en prettig in het draag gebruik!

Prettig in het draag gebruik, en ademend!

Heel prettig om te dragen

Zit heel fijn en perfecte pasvorm.

Elastische band strak en veels te warm voor zomerse dagen

Heb gewoon striemen rond mijn middel van de elastische band, zit wel comfortabel maar is te warm voor zomerse dagen

vlot en vriendelijk

in orde

Prima ondergoed!

Uitstekende service en het ondergoed voelt erg prettig aan op de huid@

Het voelt goed, en zit comfortabel.

Eerste keer dat ik hier wat heb besteld. Snelle levering, comfortabel ondergoed en sokken. Ben benieuwd hoe het zich houd. Tot nu toe bevalt het goed.

Supersnelle levering

Goed producten. Eerlijke prijs. Duidelijke website. Snelle levering. Heldere communicatie over de bestemming.

De maten vallen zeer groot uit. In één verpakking van 2 slips zitten abusievelijk 2 verschillende (

Dit houdt in dat ik 2x een retourlabel moest aanvragen. Voordat de gecorrigeerde zending in huis was, duurde deze erg lang en de inhoud van het product was wederom niet correct. Dus weer on aktie komen.

Helemaal goed

Heerlijk zacht ondergoed

prima keuze voor mij.

Eindelijk eens sokken die niet afzakken. geen huidirritatie bij dragen. fantastisch.

Fijne stof

Kruipt niet op met dragen.

Snelle levering, goede verpakking en fantastische kwaliteit van de producten!

Top kwaliteit

Blijven mooi in de wasmachine

niet positief

Maatvoering klopte totaal niet bestelde was veel te groot. Bezorging was niet conform afspraak en DHL moest opnieuw komen

Topkwaliteit

Diverse items gekocht voor mijn vrouw en mijzelf. Beide zeer tevreden over draagcomfort en kwaliteit. Zeker niet onze laatste bestelling.

Snelle levering. Fijn materiaal.

Bamboo Basic maakt de belofte waar. De boxershorts zitten als gegoten. Top !!

Onderbroeken zitten perfect

Helaas bh's veel te klein gekocht. Weet niet of ik ze kan ruilen voor grotere?!

Bezorging op afgesproken tijd window,en producten zoals aangegeven

Geen verdere aanmerkingen.

Zit lekker, goed aansluitend.

Ik heb mijn Bamboo basics nog niet echt gedragen. Maar morgen gebeurt het. ik wil het als shirtje dragen tijdens het wandelen in warm weer of in de winter als ondershirt. En tijdens de poweryoga. Pas later kan ik iets vertellen over het draagcomfort.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD