Snelle levering, goede kwaliteit.

De bralette zit heerlijk zacht en geeft toch voldoende steun. Het knelt nergens en zit lekker. Ik ben er heel blij mee. Hetzelfde geldt voor de hemdjes, die zitten ook heerlijk zacht. Mijn bestelling werd heel snel geleverd, ik had ze de volgende dag al in huis. Niets dan lof dus.

Goed en degelijk ondergoed

Goed en degelijk ondergoed

Voldoet aan de verwachtingen

bevalt prima

vlotte service

Positief verrast, dat het pakketje op zondag was geleverd.

Snelle levering, goederen zoals verwacht

De shop heeft geleverd zoals verwacht en geadverteerd

Heel tevreden.

goede service

Het voldoet

Goede pasvorm

Goed maar met blauw randje

Ik had mijn T-shirts heel snel binnen. Alleen had ik witten besteld maar deze had een een blauwe gloed. Jammer, vorige bestellingen waren top.

goeie ervaring

werd op tijd bezorgt

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Zocht een aanvullende set, vond m makkelijk op de site. Bestellen en de volgende dag thuis.

Wat je ziet is wat je krijgt

Reclame schept verwachtingen. Inderdaad fijn en kwalitatief ondergoed

Goede kwaliteit!

Ik bestel en draag graag ondergoed en sokken van Bamboe basics vanwege het comfort en de duurzaamheid. De prijs is ook gunstig zeker gezien de kwaliteit. Bestellen gaat makkelijk en de levertijd is snel.

Heel fijn en zacht product, bestelling verliep vlot en snel antwoord op mijn vraag via mail.

Zie hierboven en ik kijk uit naar de kortere versie voor de vrouw :-).

Fijn ondergoed! Levering volgende dag.

Voor de tweede keer besteld in 1 week. Het ondergoed zit echt heel erg prettig. Vind het niet goedkoop maar wel waard. Je moet goed de maattabel opvolgen. Mijn eerste bestelling viel eigenlijk te ruim voor mij. Het materiaal is erg zacht en valt mooi onder je kleding. Levering snel,de volgende dag in huis.

Fijne kwaliteit ondergoed

Soepele bestelling en snelle levering in een prima doosje (precies groot genoeg en netjes verpakt!) De boxers zitten heerlijk. Hopelijk gaan ze lang mee. Ook contact gehad met de klantenservice en dat verliep vlot en naar tevredenheid.

goed spul en prettig draagbaar

Bij het wassen geeft het ondergoed helaas kleur af. Moet dus apart worden gewassen, volgens mijn vrouw.

Goede kwaliteit, groot draagcomfort

Uitstekende onderkleding, zit goed, blijft goed. Betaalbaar en betrouwbare levering.

In 1 woord SUPER...

Snelle levering en de hemdjes en sokken die ik heb besteld zitten geweldig ☺️☺️

Prima service en goede kwaliteit

snel, makkelijk te bestellen en zit prima

snel, makkelijk te bestellen en zit prima

Matige ervaring

Als iemand die dagelijks steunkousen klasse twee nodig heeft (wegens vaataandoening Klippel-Trenaunay), kan ik goed vergelijken met andere merken. De steunkousen zijn zeer zacht, je voelt ze bijna niet zitten. De kousen ademen heel goed. Alleen ben ik niet overtuigd van de steunkracht. Ik heb al verschillende merken kunnen vergelijken en ik moet jammer genoeg toegeven dat mijn kuiten onvoldoende compressie ervaren. Steunkousen dien je ook eerst binnenste buiten keren om ze correct aan te doen. Helaas geen indicatie van linker-of rechtervoet aan de binnenkant, wat de gebruiksvriendelijkheid zou verhogen.

Lekkere kleding.

Zit goed.