Snelle levering, sokken als gegoting,veel minder zweten.

Mooie kwaliteit

Bevalt goed, echter maat groter nodig

Super goed.

Levertijd was conform verwachting, artikel is goed. Kleuren naar verwachting, past goed. Materiaal is zacht en voelt fijn aan.

More spullen en snel bezorgd

De ene dag besteld en de volgende dag alles in huis. Spullen voldeden volledig aan m'n verwachtingen. Mooi, zacht en goede pasvorm. Alleen heel veel verpakkingsmateriaal. Karton welliswaar, maar toch. Het lijken wel allemaal kadootjes in die doosjes.

Zit heerlijk!

Lekker zacht en strechty en idd echt naadloos

Een hele goede ervaring.

Ik antwoord namens mijn moeder. Zij is 83 en niet goed met internet. Ikzelf ben heel tevreden dus heb het mijn moeder ook aanbeveelt. Wij zijn allebei tevreden over de snelle levering en de producten. Dus volgende keer bestellen we weer bij jullie.

Zit lekker wel groot

Heb altijd maar L, maar had liever maat M besteld. De onderbroek is niet “sexy”, echt groot. Zit heerlijk ✔️

Goede service uitstekend product

Goede service uitstekende producten sokken zijn top

Voldoet aan verwachting

Mooi product, betaalbaar en snelle levering

Buiten dat Bamboo Basics heel goede producten heeft, is de service ook prima.

Zit en past goed ,voelt comfortabel.

Heerlijk soepel en zit heerlijk. Zacht soepel materiaal

Fijne slips

Super fijne stof en mooi model

Geweldig!

Heerlijk zacht ondergoed. Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Fantastische service!

prima spul

goed produkt

Nvt

Nvt

Makelijk bestellen, en snel geleverd. Je krijgt een bericht met ongeveer een tijd wanneer 't pakketje word bezorgd maar, 't past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er voor thuis te blijven en dat scheelt weer!!

Mooi spul

Draagt zeer comfortabel en is van prima kwaliteit

Fijne producten

Prachtige bh die misschien net iets te weinig ondersteuning geeft. Goede service, goede prijs/kwaliteit

Geen privacy

Het pakketje wat werd afgegeven liet aan de buitenkant zien wat er in zat (onderbroeken) en welke maat. Dit vond ik geen info die de bezorger moest weten. Verder tevreden over het product

Voorpret

Verwachtingen zijn hoog gespannen, maar recensie wordt gevraagd terwijl ik nog geen tijd heb gehad de laatste aankopen te dragen. Geef me wat tijd.

Top kwaliteit en snel geleverd.

Reeds vele malen besteld en altijd was het ok.

Fijne producten en service

Ik vond de informatie op de site heel erg duidelijk en een snelle keuze kunnen maken. Verzending was ook snel en prettig en alles was heel netjes verpakt.

geweldige pasvorm

Een fijne boxershort met een goed pasvorm

Fijn ondergoed

Niet op beloofde dag geleverd.

Matig

Bezorging graag beter communiceren. Geen alternatieve tijd voorgesteld en nu veel extra tijd om een pakket op te halen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD