Fijn draagbare sokken

Fijne kwaliteit, géén naden ergens die je voelt.. voeten blijven goed droog/ in ieder geval al veel minder vochtig dan met de eerdere sokken

Fijne producten

Besteld en vlot binnen. Heerlijke producten om te dragen.

Lekker broekske

Zit kekker

Hele fijne stof

Blijft ook lekker zacht na vaker wassen.

uitstekend ondergoed het zit prima

zit goed en het belngrikste het is minder milieu belastend

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Ben tevreden

Snel geleverd, netjes verpakt en fijne producten.

Ik vond bij Bamboo Basics precies de hemdjes waar ik naar opzoek was. Deze werden de volgende dag al geleverd en kwamen netjes verpakt in een doos aan. De hemdjes zitten heerlijk en hebben een mooie pasvorm.

Nog steeds geweldig en weldadig aanvoelende stof.sto

Bamboe is is alle vormen van gebruik een heerlijk materiaal. Ik draag allang allerlei kleding en ook het beddengoed is in elk jaargetijde het beste materiaal.

tevreden

Goede producten en snelle levering.

Zit heerlijk, snelle levering

Mijn man heeft al ondergoed van Bamboo basics en ik twee modellen besteld. Keuze is op een gevallen dus de andere even omruilen. Ga er meer bestellen!

verassend

ik dacht , wat voor dikke onderbroeken zijn dit, maar toenn ik ze aan deed, zaten ze super makkelijk en voelde het direct koeler aan, echt een aanrader

Snelle levering, goede boxershorts

nice

Fijne onderbroeken, lekker zacht en zitten goed. De band is strak genoeg maar niet te strak. Ik vind het slim dat er geen label in zit, dat kan soms jeuken. Ik had volgens de maattabel M moeten hebben maar ik heb L genomen. Ik vind dat toch lekkerder zitten, vooral op mijn benen. Er staat dat ze niet omhoog lopen, bij mij gebeurd dat wel... Ik had dat wel verwacht maar is niet een belofte die ik zou maken. Kan ook aan mijn benen liggen ;-). Overall zeer tevreden, ik ben vooral blij met het sustainability aspect en dat het lekker zit

Was eerst erg sceptisch en dacht doe het gewoon. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ga dit ook voor mijn man bestellen

Ziet er prima uit

Goede kwaliteit. Ziet er goed uit. Zit lekker. Alleen de leveringstijd is erg ruim. Van 11 tot 15 uur. Zit ik de halvedag te wachten en is de aflevering ineens veranderd naar 18 tot 21.30 uur.

Snel geleverd, goed verpakt

Mijn bestelling werd snel geleverd. Artikelen netjes ingepakt. (Alleen de maat viel wat groot uit… maar ik stuur het niet terug omwille van de verzendkosten…) Artikelen nog maar net ontvangen, dus over de kwaliteit kan ik (nog) niets zeggen.

Heerlijk materiaal en zit super

Snelle levering, super verpakt en fantastisch materiaal. Ik wil niks anders meer

Bestellen en Geleverd

alles vlug en s'anderendaags geleverd

top service!!

Goede ervaring

Snelle levering. Prima producten.

De titel zegt het al!

Fijn materiaal en snel geleverd

Twee hemdjes en twee naadloze bra’s. heerlijk zacht en blijft goed in vorm.

Prima product.

Prima product, pasvorm goed. Snelle levering.

Een tien voor taal en voor Bamboo.

Kwaliteit voor mens en milieu.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD