TOP !!!

snelle levering. Goed verpakt. Perfect materiaal en pasvorm. Snel droog. Licht en koel in dragen. Zeer tevreden klant !!

Gemakkelijk geregeld en prima kwaliteit!

Snel bezorgd, boxers zitten lekker.

Duurzaam en ecologisch!

Mijn eerste ervaring met Bamboo stof is erg positief. Ik ben echt verast van de kwaliteit en zachtheid van bamboo stof. PS zie greenschool.org

Heerlijke boxershorts, mooie kwaliteit

Geweldige boxershorts, die heerlijk zitten, zacht zijn en hun pasvorm lang behouden.

Dezelfde dag verstuurd en het zit ook nog eens heerlijk.

Goede kwaliteit

zeer tevreden

fijne site. snelle levering. Erg tevreden over wat gekocht is.

Hele fijne sneakersokken

Heerlijke zachte sokken.

Prima product, snel geleverd

Bestellen was gemakkelijk, levering snel, zo hoort het

Xxxxxx

snelle verzending en met zorg verpakt

mooie producten, netjes verpakt, snelle levering

Voldoet niet aan verwachting

Ik heb de sokken aangeschaft ivm zweetvoeten. Helaas hebt het bij mij totaal niet. Daarnaast zijn de sokken er lang, ik kan ze bijna tot aan m’n knieën optrekken. Ze zitten wel comfortabel.

Mooie zachte kwaliteit

Draagt heerlijk , voelt zacht aan , en snel droog.

Goed product

Heerlijk zacht ondergoed en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Uitstekende kwaliteit

Fantastisch!

Slips en sokken besteld en heel snel geleverd. Alles zit prima en ga zeker nog een bestelling plaatsen

Snelle service en goede prijs- kwaliteitverhouding. Prima basic shirts. Iets meer keuze qua kleuren zou welkom zijn.

Snelle en correcte afhandeling bestelling.

Goede en prettige kleding.

voortreffelijk

Voor het eerst iets besteld hier. Prima geregeld, goede berichtgeving, snel , accuraat en bovenal : wat een prachtige producten ! Met behulp van de maattabel de juiste maat gevonden. Het past, zit goed en voelt heerlijk aan. Niets dan lof dus.

Heerlijk perfect

Heerlijke kleding

Snel geleverd en zoals verwacht

Artikelen zijn precies zoals omschreven en zitten prettig. Ze werden lekker snel geleverd.

Heerlijke stof

Wat een fijne producten! Zowel het ondergoed als de sokken. Love it! Zachte stof, ik wil alleen nog maar bamboe! Goede pasvorm, goede prijs.

Heerlijk...

Deze hemdjes zijn heerlijk om te dragen. Alleen is het jammer dat de geribde hemdjes niet overeenkomen met wat er bij de uitleg staat. Op de website stond dat ze gemaakt zijn in 2 verschillende ribbels maar die van mij zijn van helemaal hetzelfde van boven tot beneden maar neemt gelukkig niet af van het draagcomfort

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD