Heerlijk zachte kleding!

Heerlijk zachte kleding om te dragen, het neemt veel zweet op en daarom zit het heel comfortabel. De kwaliteit en levensduur moet nog blijken.

Prima pasvorm

Super makelijk en snelle levering

Goede kwaliteit wij gaan in de toekomst waarschijnlijk vaker kopen bij bamboo basics.

Naar verwachting prima

Snelle en keurige levering

Super tevreden

Fijne fit

Zitten goed

Zit heerlijk, snelle bezorging

In de avond besteld, de volgende dag had ik het 's ochtends al in huis. Fijn dat het milieu vriendelijk verpakt is. Kwaliteit van sokken & strings goed, zit lekker.

Super comfortabel!

De onderbroeken doen wat ze beloven: ze ademen goed en mijn huid wordt helemaal niet zweterig. Dat is precies wat ik wilde.

Het zit gewoon fijn

Goede kwaliteit. Wil geen andere meer

Goede kwaliteit.

mooie kwaliteit

snel geleverd voor een mooie prijs

Redelijk

De hipster is te smal tussen de benen : niet alle soorten maandverband passen. Daarenboven blijven niet alle soorten maandverband netjes zitten : sommigen verschuiven, ze "plakken" niet voldoende aan de stof van de hipster. Voor de rest is de hipster ok.

Levering volgens afspraak

Prettige site, makkelijke afhandeling, snelle levering

Erg fijn zittend ondergoed

Prima ondergoed, netjes afgewerkt, snelle levering.

Super Qualität, super Tragegefühl !

Danke!

Mijn ervaring is TOP!

Ik heb 3 Bamboo onderkleding broekjes gekocht en kijken of ze prettig zitten, het is precies zoals jullie het hebben omschreven! Uit enthousiasme zal ik binnenkort weer onderkleding bestellen!

Smooth... (both the t-shirts and the delivery)

The long sleeved t-shirts I ordered are very soft and comfortable, the delivery was swift and there was no plastic in the packaging, which is great.

snelle levering en zeer netjes verpakt. artikel voldoet aan de verwachting

Duidelijke communicatie en geleverd wanneer en zoals gevraagd.

Weer bestelling goed gegaan

Deze tweede bestelling van Senna sokken ging weer goed: netjes verpakt, op tijd bezorgd en mijn dochter heeft geen last meer van te koude zweetvoeten in haar sneakers. I

super

Zeer tevreden prima kwaliteit service

Zit fijn, bewust verpakt

De onderbroeken zitten comfortabel en zijn lekker zacht. Ook blij met de verpakking. 1 Klein doosje met 3 slips er in. Geen omdoos of plastic.

Besteld, bezorgd op juiste datum/tijd. Juiste onderbroeken. Alles correct!

Zachte materiaal

Mooi product en snelle levering. Ben blij met De maat L want deze valt klein uit. Ik draag normaal een M.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD