Product komt overeen met de website prima pasvorm prettig draag comfort. Producten zijn goed betaalbaar en worden snel geleverd

Makkelijk te bestellen en prima kwaliteit

Het bestelproces is prima en de bestelling is goed volgbaar. Levertijd wordt nagekomen en de kwaliteit van de basics uitstekend

Zit heerlijk, goede kwaliteit, mooie pasvorm.

Zit perfect, mooi materiaal, mooie pasvorm.

Gewoon goede service

bestelling snel in huis, snelle correct klantenservice

Afspraken nagekomen!

Snel geleverd en goede communicatie hierover.

Heel mooi ondergoed en sokken, goede kwaliteit

Mooi materiaal. Goed alternatief voor de andere Bamboo-aanbieder. En net zo snel bezorgd.

Goed alternatief voor die andere bamboo-aanbieder.

Snelle levering, mooie duurzame producten

Hele mooie duurzame producten, snelle levering.

perfecte fit

Blijft mooi in model, blijft mooi van kleur, voelt zacht en comfortabel.

Prima keuze

Goede kwaliteit en prima pasvorm

Zacht

Het voelt zacht aan, lijkt net of je het niet aan hebt de sportbh.

Pima service

Netjes op tijd goede service en prima kwaliteit

Mooi product.

Prima pakket dat per post in de brievenbus past.

Iets te klein

Bij het bestellen koos ik voor XL. Maar er stond vermeld dat als je twijfelt je het beste een kleinere (L) zou moeten kopen. Deze zijn dus te klein en dat is deels mijn eigen schuld. Op het mooie kartonnen doosje staat "Sustainable" Het had makkelijk door de brievenbus gekund, of naar een ophaal adres gestuurd. Ik woon in het centrum en laat liever niet een auto 3 onderbroeken thuis afleveren, dat is niet echt "sustainable"

Snelle levering degelijke producten

Snelle levering degelijke producten

Aangehad met wandelen en het voelde heel goed.

Slecht nog nooit me producten niet gehad gehad

Zou hier niks bestellen!!!!!

Zit lekker

Netjes en op tijd geleverd.

Zeer tevreden over de producten.

Eindelijk de perfecte slips gevonden

Prettig materiaal, geen irritante labels, wel door opdruk duidelijk wat voor en achter is, slijtvast en duurzaam

Past perfect, volgens de uitleg een m besteld...zit Iets te strak maar dat word door het dragen beter...

Heerlijk om te dragen!

Ik ben helemaal verkocht aan deze ondergoed van bamboo. Ik heb mijn oude van synthetische stoffen allemaal weggegooid. Heerlijk zijn ook die T-shirts, ze zitten erg goed en voelen lekker aan.

comfort en kwaliteit

heb meerdere merken geprobeerd. deze zijn lekker lang, hebben een goede kwaliteit (andere merken gingen eerder stuk) en hebben een lekker draagcomfort. enige kritiekpuntje is dat ze na verloop van tijd bij de oksels erg gaan verkleuren (meer dan andere merken) als je er niets aan doet.

Goede kwaliteit

Snelle levering, maar vooral goede kwaliteit van de producten

zeer goed

echt snel , zowel het bestel gemak als de bezorging. kwaliteit is erg goed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD