heel goed

uitstekend

top

mooie ondergoed en zacht

Geleverd wat ik verwachtte en volgens plan.

Levering volgens plan en fijne producten.

Fijn draagcomfort

Ik heb inmiddels een aantal shirts met lange mouwen en recentelijk slipjes van Bamboo Basics. Het draagcomfort van beide is heel prettig. Het draagt als een tweede huid. Ik had eerder ook bamboe shirts van een ander merk, die waren wat dikker van kwaliteit, maar deze vind ik toch prettiger dragen.

perfecte pasmaat.

De broeken voor mannen zijn inderdaad de beste die ik ooit gehad heb. En ik ben 81....

Mooi

Zit goed

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snel en correct geleverd in milieuvriendelijke verpakking. Producten van goede kwaliteit.

Oké

De hemdjes zitten prima! Maar ik zoek hemdjes waarvan de "hals ronding" niet zo diep is. Als oplossing wil ik dan het hemd achterste voren dragen. Ik zag al dat er geen etiket in zat. Maar eenmaal thuis ontvangen zit er een maat en wasvoorschriften in de stof van het hemd! Voor mij is dit dan "helaas". Maar misschien hebt u een oplossing? :)

Fijne onderbroeken van mooie zachte stof, dragen prettig.

De bestelling kwam snel binnen. Ze dragen heel comfortabel. Ben er zeer tevreden over.

Perfect as pregnancy/maternity underwear!

During my pregnancy I tested a lot of pregnancy underwear, they were either uncomfortable to wear or it was an uncomfortable fabric. With bamboo basic, you find underwear that fits you perfectly even during and after your pregnancy. It feels super comfortable and it's breathable. I recommend it to all pregnant moms! Even the tops are perfect for breastfeeding. I now wear one at night to prevent the sheets from being all wet. I'm still hoping they will have underwear for kids soon.

Heel fijn ondergoed

Snelle levering en fijn ondergoed

Pretttig dragen

De broekspijpen gaan niet slobberen, blijven mooi in vorm.

Goedenavond snelle levering

Dragen lekker en perfecte pasvorm

Snelle service en goede communicatie bij het ruilen van een product. Ben nog aan het wachten tot in het geruimde product krijg maar het aanvragen ging snel.

Erg fijn ondergoed

Het ondergoed is zacht, past goed en voelt heerlijk aan.

Mijn bestelling hebben jullie perfect uitgevoerd!

Heerlijk comfortabele sokken

Lekker zittende sokken, geen zweetlucht

Heerlijk goedzittend ondergoed

Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel. Het kost wat maar dan krijg je ook kwaliteit.

Zitten lekker en comfortabel

Snelle levering en de onderbroeken zitten lekker. Heerlijke pasvorm en voelen lekker aan.

prima kwaliteit en pasvorm

levering op tijd

Uitstekend comfort

Fijne t shirts voor mijn man gekocht, voelen zacht aan en bijna kreukvrij na wassen.

Prima ervaren.

Prima sokken maar verpakking veel te groot

Volgensmij prima sokken (pas 1x gedragen, dus nog afwachten hoe de kwaliteit blijft na wassen en regelmatig gebruik, eigenlijk kan ik er nu nog te weinig over zeggen...) Wat opviel: de doos waarin dit ene paar sokken is verstuurd, was VEEL te groot. Het had makkelijk een brievenbuspakketje kunnen zijn. Dit is materiaalverspilling, en was onhandig. Dus in dat opzicht kunnen jullie zeker nog verbeteren.

Fijne T-shirts

Snelle levering en heerlijk zachte tshirts. Nu helaas wachten tot de witte variant weer bestelbaar is.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD