Zit lekker en draagt fijn

Tot heden toe goed moet ze nog wassen hoe ze zich gedragen

Super!!!

De naadloze slips gekocht. Zeer zachte stof, aangenaam gevoel, zit fantastisch. Vlugge levering.

Helemaal top, goede service en fijne producten

Helemaal top, goede service en fijne producten

Goede kwaliteit en super service!

Erg fijn ondergoed, goede kwaliteit. Ditmaal zaten er 2 onderbroeken bij mijn bestelling die beschadigd waren. Contact opgenomen met de klantenservice en ik had de volgende dag al een vervangende set in huis. Heel fijn geregeld!

Sokken glijden wat, in het begin vervelend.

Het ondergoed is heerlijk, past zich perfect aan je lichaam aan. De sokken zijn ook heerlijk zacht, maar in het begin heb je minder grip door die zachtheid.

snelle service, product voldoet aan verwachting

snelle service, product voldoet aan verwachting

Mijn pakket nog steeds niet ontvangen door de bezorgservice

Het product kan ik niet beoordelen, want de bezorgservice die BambooBasics gebruikt heeft mijn pakket niet thuisbezorgd zoals afgesproken. Ze heeft deze naar een ander bezorgpunt gebracht dan in de mail die ik van hen kreeg en dat punt is me te ver uit de buurt. Ze reageerden snel, maar losten het niet op. BambooBasics heeft netjes, snel en behulpzaam gecommuniceerden gaat het oplossen.

Soepele bestelling, snel geleverd en boxers zitten lekker

Op zoek naar nieuwe boxers heb ik bij enkele fabrikanten een paar varianten besteld. In dit geval ging de bestelling soepel, de webshop was duidelijk en de voorraad ook. De boxers zitten lekker en de pijpen zijn niet te kort (wat een algemeen probleem blijkt te zijn).

Vlotte levering en super zachte stofjes.

top underwear

De onderbroeken zitten perfect ook na een jaar nog, gaan lang mee en daarom besloten alle onderbroeken van bamboo te nemen.

Snel geleverd en een heel fijn product.

Ondergoed is heerlijk. Het zou geweldig zijn als bij alle kleuren BH en slip een bijpassend singlet en/of T-shirt te koop was.

draagt lekker.

Goed behalve dat er 1 is met een gat erin,in de naad.

Fijn zacht broekje, maar ik voel de naad

Het zit heerlijk. Alleen irriteert de naad aan de binnenkant van mijn been wat.

Heerlijk zacht en zit heel comfortabel. Top product!

Uitstekende service!

Zeer snelle en perfecte levering

Goed en Fijn zittend ondergoed

I love the Bamboo Basicis lingerie, it's my third time buying it

However the socks and t-shirts I bought for my husband were utilised quite quickly. They all seemed very nice and soft when they were new but I'd not buy them again

Gunstig geprijsd, eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

De gehele procedure laat niets te wensen over. Chapeau!

Comfort tabel

Snelle levering Top

Gewoon goed.

Fijne sokken, snel geleverd. In een brievenbus pakketje, handig.

Fijn draagcomfort.

Ruilen en/of terugsturen vind ik niet klantvriendelijk.

vlot verlopen

de kousen voelen meteen lekker aan de voetjes, de verzending verliep vlekkenloos grtz

zitten heerlijk

goede kwaliteit

Snel en goed.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en levering was snel en goed.

Grauwe “witte” t-shirts met blauwige gloed

De witte shirts waren niet wit, maar goor. Heb erover geappt, want wil ze ruilen voor echte witte shirts of mijn geld terug, maar nog niets gehoord. Ben benieuwd of en hoe ze dit willen corrigeren.

Snelle levering. Ondergoed en kousen zitten perfect en voelt comfortabel aan.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD