Ik ben zeer tevreden maar vind het jammer dat ik NA een grote bestelling een korting code krijg.

niet zo positief

van de verschillende sets bamboe-herensokken zijn er reeds tee gesneuveld, terwijl ik dat bij mijn vorige herensokken nooit heb voorgehad na een zo korte termijn

Superfijn materiaal

Draagcomfort is perfect! Valt groot. Maatje kleiner bestellen.

Heel fijntjes.

Ik ben om....

Fijn ondergoed Snelle levering

Leuk

Heerlijk dragen

Mooi product

Vlotte levering en product voldoet aan de verwachting.

Een heel fijn product

Een geweldig goed zittende ondergoed Geen druk bij de benen billen of buik. Heb wel een opmerking ik vind het zo jammer dat de stickers van het adres niet op de maatkant staat. Zo kan iedereen zien welke maat je hebt.

Erg fijne producten, en snelle levering.

Zeer tevreden over bestellen en de levering. Het ondergoed bevalt heel goed. Het is superzacht en comfortabel.

aangenaam om dragen, maar geen herkomst vn fabrikage te vinden

aangenaam om dragen, maar geen herkomst vn fabrikage te vinden

Gewoon goed

Mooi ondergoed en netjes op tijd afgeleverd.

Geweldige pasvorm en blijft in vorm bij het dragen

Het broeje blijft prima op zijn plaats en voelt luchtig aan. Wil de broekjes ook graag in wit of huidskleur hebben

Heerlijk zacht om te dragen

Makkelijk bestellen, betrouwbare maat info, blijft mooi in de was (gebleken uit eerdere ervaring) Langdurig mooi blijvend, zacht in dragen, verantwoord geproduceerd.

Hemdje zit heerlijk!

Materiaal is inderdaad zijdezacht en draagt derhalve heerlijk, lekker warm onder een jurkje of blouse, een aanrader !

Goede kwaliteit

En lange levensduur

Comfortabel ondergoed

Bestellen en bezorgen geen probleem, alhoewel de keuzemogelijkheid om het bezorg moment te kiezen absoluut niet werkt. De producten zelf zijn van goede en comfortabele kwaliteit. Onderbroeken vallen zeer ruim, dus daar zou ik een maatje kleiner nemen

Ruim assortiment en volgende dag geleverd

Veel keuze in de webshop en ook zeer snel geleverd namelijk de volgende dag.

Geweldige producten!

Ik was sceptisch en heb het ondergoed daarom gewoon gekocht om te proberen. Nooit meer iets anders nu.

Zowel naar orderafhandeling als naar product zelf. Prima!

Zeer goed over de hele lijn

Bestelling snel geleverd, zeer tevreden

Ik ben blij met de Bamboo Basic slips, heel zacht en fijn in het gebruik!

Heel erg fijn!

Voelt heerlijk zacht aan en een prachtige kleur blauw (geen saaie kleur). Shirts zijn ietsje aan de krappe kant voor XL.

Orima

Zit goed

fijne kwaliteit, lekker strak

fijne kwaliteit, lekker strak, heb ze nog niet gewassen maar verwacht dat dat goed gaat,

Besteld, snel bezorgd en prima kwaliteit!

Na een advertentie gezien te hebben maar eens een paar boxers besteld. Besteld en snel geleverd. Goede pasvorm en zitren heerlijk!

Goed product, netjes verpakt en snel verzonden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD