Heerlijke shirts

Super snelle verzending en de shirts passen perfect. Ik zweet normaal heel snel en heb snel natte oksels. Deze shirts blijven droog en stinken niet.

helemaal goed!! fijn dat ik jullie ontdekt heb!!!!

de kwaliteit is echt zoals ik gehoopt had, heerlijk zacht en warm, helemaal bamboe....

Comfortabel en snelle levering

Bamboo Basics heeft een heerlijk draagcomfort van sokken tot t-shirts. Bestellingen bij Bamboo Basics worden ook snel en netjes afgeleverd.

ze zitten lekker maar zijn wat krap

het is nog afwachten of ze nog lekker zitten bij warmer weer, en of ze gaan pluizen waar druk en wrijving is. wat de maat betreft mag het iets ruimer zitten, ook bij de been zijn ze vrij strak.

Fijne stof

Het heeft een fijne stof helaas wel 1 onderbroek met een gat erin binnen gekregen en al email gestuurd maar helaas nog steeds geen antwoord gekregen.

Slechte elastiek die meteen vervormd

Elastiek vouwd dubbel en blijft vervormd

Super ondergoed

Ik draag al jaren onderbroeken van Bamboo Basics. Ze blijven kleurecht, behouden hun vorm en de slijtage is nihil. De pasvorm is perfect en er is een goede prijs /kwaliteit verhouding. Ok je betaald iets meer maar heb je wel jaren goed ondergoed waar je anders weer nieuwe had moeten kopen. Sinds kort gebruik ik ook hun sokken. Vorm is prima, de rest ga ik vanaf nu ervaren.

Voelt zijdezacht aan.

Veel draagcomfort en super zacht. En een fantastische service.

eerste bestelling. Kwaliteit is goed, ben vooral benieuwd hoe lang ze mee gaan. ze vallen wat kleiner dan verwacht, had de heupomvang gemeten en in het overzicht op basis daarvan de maat bepaald .... dat is net-an .... Ben ook benieuwd naar het duurzame karakter van bamboo omdat dit sterk af hangt van het gekozen productieproces....

Geweldig product!

Goede duidelijke webshop, makkelijk te bestellen! Geen verzendkosten bij relatief laag bedrag!

Heerlijk zachte stof

Je hebt niet in de gaten dat je het draagt. De stof voelt heel zacht. Ik weet niet hoelang het meegaat naar de stof voelt wel dun aan.

Ik ben super tevreden over mijn hemden

Alleen minder tevreden over dat ik niet wist dat ze naar een ophaal service waren gegaan. Daardoor heb ik mijn product veel te laat ontvangen.

Heerlijk zachte t shirts, snel bezorgd

De volgende dag in huis en meteen gedragen. Betaalbare mooie T shirts die fijn dragen

Fijne producten en een goede ervaring met de klantenservice.

Heel fijn!

Op zondagavond besteld, maandag in huis. Super ervaring! En heerlijk ondergoed, aanrader!

Zit lekker, past goed.

Draag al enkele jaren deze shirts. Waar ze bij BB niets aan kunnen doen is dat de witte shirts langzaam verkleuren in de was. Mooi is wel dat er ook na 2 jaar geen versleten boorden of gaten in zitten.

Goede levering en fijn materiaal

Product voldoet aan verwachting

Het product (Seamless Padded Bra Fleur – Zwart) leek bij het uitpakken wat krap maar zit goed. Hoe lang het product mee gaat kan ik nog niet beoordelen. De verpakking vond ik wat te luxe en groot.

Niet positief

De maatvoering was niet juist

Mooi product, snelle levering

Product voelt prettig en kwalitatief goed. Bestellen gaat soepel en levering is snel

Zeer snelle en correcte levering

Erg snel en duidelijke communicatie

Uitstekende dienstverlening bij uitstekend product

Geweldig superkwaliteit,heerlijk zacht en goede pasvorm

De boxershorts zijn heerlijk om te dragen!

Heerlijk zacht materiaal

Seamless Full Briefs Belle mooi model, superzacht en licht materiaal. Voert transpiratie beter af dan katoen. Seamless Bra Nova biedt geen enkele steun, maar is wel heerlijk voor een rustige avond thuis. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, in de mails over aflevering stonden wel 3 verschillende dagen/tijdstippen, gelukkig werk ik thuis dus was dat geen probleem.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD