Top producht

Onderbroeken en kousen gekocht! Zit heerlijk. Prima site, makkelijk bestellen. Snel in huis. Maar nog belangrijker de service, via de app. Had een probleem met een onderbroek. Even kontakt, wordt bevestigd dat het klopt, uiteraard met bon, wordt vervangen. Daarom ga ik weer terug!

Ondergoed zit als een tweede huid. Materiaal voelt zacht aan. Plakt of zweet niet. Zit heel erg lekker

Prima ondergoed

Zeer goed snelle levering

De onderbroeken zitten goed Alleen afwachten wat de kwaliteit is Op langere termijn.. Eerste in druk goed

Heerlijke boxershorts

Ik was op zoek naar bamboe boxers voor een betaalbare prijs. De Bamboe basics zitten geweldig en voelen lekker aan. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare bamboe boxershorts.

Uitzonderlijke goede service.

Vorig keer ruilen van een artikel verliep bijzonder gemakkelijk en soepel. Nu na een klein mankement aan 1 artikel, ook super snel geholpen en zeer tevreden.

Uitstekende ervaring

Prima, binnen no time bestelling in huis en artikelen in orde.

was notified when it would arrive

had to pay myself to return it

De sokken zijn warm en zitten lekker.

De sokken zijn warm en zitten lekker. Nu hoop ik dat ze ook nog eens lang meegaan, dat er niet snel gaten in vallen. Als dat zo is zijn ze perfect!

Niet voor herhaling vatbaar

De levering was goed, daar zal ik niets van zeggen. De onderbroeken zitten bij mij niet fijn. Ze zijn heerlijk zacht, maar rollen van mijn buik naar beneden. Ook plakt maandverband niet aan de stof.

Super nette en snelle levering

Snelle en nette levering.

Prima passende compressiekousen

Prima sokken, zitten comfortabel. Enig puntje van kritiek, bij de aanhechting van de kous met de hak is de stof/aanhechting erg dun dus even afwachten hoe zich dat houd!

Goede kwaliteit, zit heerlijk!

Snel geleverd, zit als gegoten.

Fijne stof en goede klant support

De stof voelt heel fijn aan; zacht en glad. Helaas was het model niet geschikt voor mij (te hoog) en had ik om de "voel garantie" gevraagd. Dit is zonder probleem uitgevoerd. Jammer dat het model voor mij niet geschikt was, anders had ik het zeker gehouden.

prima , snelle correcte levering waarvoor dank. mvrgr.

prima , snelle correcte levering waarvoor dank. mvrgr.

top

top spul

Zeer comfortabel en makkelijk aan te kopen

Het ondergoed is zeer comfortabel en zacht. Wel hebben sommige artikels geen dubbele lining kn de intieme zone. Ook kan je moeilijk een inlegkruisje in het ondergoed plakken aangezien het zo zacht is.

Hele goede snelle service

Snelle service!

snel bezorgd, mooi product

product zoals gepromote, fijn materiaal. snelle bezorging.

Erg snel

Heerlijk.om te dragen

Heerlijk om te dragen.het

Super fijn ondergoed

Goede snelle service erg fijn comfortabel ondergoed, draagt fijn

Geweldig!

Snelle levering, fijne verpakking en zeer comfortabel en mooie artikelen. Bamboe is een geweldig materiaal, zit heerlijk, zacht en blijft ook na langdurig gebruik mooi. Ik ben een echte fan van Bamboo Basics!

Snelle levering van een prima product!

De slips hebben een goede pasvorm en de stof is ook prettig.

X

X