X

X

Snelle levering, mooi product

Ik heb de basic t-shirt dames besteld. Snelle levering. Maattabel klopte. Fijne stof, heel zacht.

Alleen een nadeel,ik gebruik maat L,maar is in de kleur wit goed. Maar alle andere kleuren vallen kleiner uit

was ok

was ok

Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Goede site en snelle service

Kwaliteit van de shorts is top. Snelle bezorging waarbij je het bezorgmoment nog kunt wijzigen. Heel klantvriendelijk.

top!

Snelle levering, hele fijne bamboe enkelsokjes gekocht die inderdaad NIET afzakken in je schoen!

Prima geregeld

De site is makkelijk en de artikelen van Prima kwaliteit!

Heerlijk zacht en soepel

Volgens mij is dit mijn eerste kleding gemaakt van bamboe en ik vind het super! De stof is lekker zacht en soepel en voelt heerlijk aan. Pasvorm is ook prima.

vlotte bestelling

De bestelling was vlot verlopen en de sokken zijn beter dan verwacht bestel en gauw meer

Fijn materiaal

Fijn materiaal om te dragen.

Snelle service en fijne hemden

Bestelling was snel geplaatst en levering ging vlotjes. De hemden zijn van heerlijk zacht materiaal. Het lijken vrij dunnen hemden maar je voelt ze bijna niet als je ze aan hebt. Ze vallen prima op maat.

Gekregen wat ik besteld heb.

Achter elke bestelling een enquête sturen ... ik zou het niet meer doen. Als je zeker weet dat je het goed doet, heb je dat niet nodig. En hoef je een tevreden klant niet lastig te vallen. met vriendelijke groet.

Heerlijk materiaal.

Zit lekker, voelt lekker gaat zeker meer komen.

Prima producten U bent wel goedkoper als Bamigo, maar de kwaliteit is na 20 keer wassen toch minder.

Snel en netjes verzonden

Heel fijn ondergoed, zit lekker, is zacht en heeft een goede pasvorm.

Dik tevreden

Zit lekker ook wat betreft de warmte goede balans. Pijpjes krullen niet omhoog hij is soepel. Neem zeker nog een set

Zeer fijne boxershort

Makkelijk om te kopen online. Duidelijke begeleiding. Snelle afhandeling. En topproduct!

Vlot geleverd, product bevalt prima. Goede pasvorm

Mooi materiaal

Mooi materiaal en zit lekker.

Zit heerlijk!

Heb nog geen ervaring na een paar wasbeurten hoe de bamboo zich houdt, maar het voelt heerlijk aan. Mis alleen een gulp, maar dat is misschien persoonlijk.

alles volgens afspraak geleverd

Maatvoering matig. Broekjes zitten ruim en hempje een beetje krap

Heerlijk draagcomfort.

Ik moet nog even wachten hoe het bamboe ondergoed zich houdt na de 30° wasbeurten maar de pasvorm is perfect. En niet onbelangrijk vind ik dat bamboe een geweldig product is met veel potenties waaronder de milieuvriendelijkheid.

Goede informatie en vergelijking

Ik zocht compressiekousen, vooral voor lange reizen of lang stil zitten. Deze leken me ideaal qua samenstelling en prijs.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD