Heerlijk zacht ondergoed.

Zijdezacht!

Super pasvorm

Fijne pasvorm. Fijne stof. Waarom worden niet veel meer spullen van bamboe gemaakt.

Snelle levertijd, goede kwaliteit

Prima ondergoed. Zit lekker. Snel geleverd.

GEWELDIG , past goed , voelt geweldig aan DRAAGCOMFORT / LUXE

Zo god , geen woorden voor.

Fijn

Bestelling kwam snel and producten zijn geweldig.

T-****s zijn geweldig, sokken kunnen beter

Inmiddels heb ik al heel wat bestellingen gedaan. Bamboe is een heerlijk materiaal, draagt fijn, blijft goed in vorm en neemt nauwelijks geur op. Vandaar dat ik ook een flinke lading sokken heb gekocht. Helaas hebben deze allemaal een strakke boord die behoorlijk knelt. Dat irriteert me dermate dat ik ze nu maar afknip en zelf omzoom op de naaimachine. Veel werk en niet mooi om te zien, maar beter dan weggooien. Ik hoop dan ook dat jullie dit gaan verbeteren. De sokken zitten verder superfijn. Ze zakken ook niet af, dus zo’n strakke boord is echt niet nodig.

Heerlijk ondergoed snel geleverd

Het ondergoed zit heel fijn. Zacht en ademend. En het werd snel geleverd.

Geweldige ervaring.

Bamboe heeft veel voordelen, zit lekker.

Super sokken

Super sokken, qua pasvorm

Heel erg klantvriendelijk Ze zijn zeer betrokken bij t oplossen van een klein probleempje toen het pakketje later werd aangeboden dan leverancier had toegezegd.

de service is net zo goed als de kwaliteit van de shirtjes

Snelle en keurig verpakte levering. Na een probleempje met 1 van de shirtjes werd er snel gereageerd en werd meteen voor vervanging gezorgd. Het zijn inderdaad heerlijke shirtjes wat betreft draagcomfort en materiaal.

prima.

mooi op tijd bezogdt

Goede kwaliteit

Zeer snel bezorgd

Mooi product

Goede pasvorm, Heerlijk zacht, mooi verpakt

prima stof

Draagt fijn.

Heel tevreden over het draagcomfort van Bamboo.

Het draagt heerlijk, 1 puntje de hemden zouden van mij wel wat langer mogen.

Rondom en ronduit passend , heerlijk zittend!

Nvt

eigenlijk precies wat ik verwacht had.

bevestiging wat ik verwachtte na alle "publiciteit/reclame" en recensies van andere gebruikers.

Top kwaliteit.

Makkelijk bestellen. Zeer goede kwaliteit. Snelle levering. Goede snelle nazorg. Milieubewust.

nog niet

ik heb het maar een paar dagen....kwaliteit lijklt heel goed. Even zien hoe het draagt.

snelle levering. Maat klopt.

Draag comfort

Heerlijke zachte stof

Snelle levering, mooi product

Snelle levering. Heerlijke zachte stof.

mooi en zit als gegoten

Snel bezorgd , duidelijke maattabel, goede prijs en kwaliteit

Supergoed en snel in huis

Had eerst voor mijn man een paar shirts besteld om uit te proberen of het lekker warm en comfortabel zat. Helemaal fan. Supersnel in huis, goed kwaliteit en blijft mooi na paar keer wassen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD