Zit heerlijk

Stof voelt heerlijk aan. Goed product.

Snelle bezorging !

Snelle bezorging. Z'ondags besteld en maandag ochtend al geleverd ! Het zit ook nog heel comfortabel. Ik kan het iedereen aanbevelen !

Geen enkel punten van verbetering nodig

Bijzonder goed Website, Communicatie Afspraken nakomen

Heerlijke onderkleding voor een eerlijke prijs,snel en perfect aan huis geleverd !

zit lekker en prima qua bestelling

prettig

Goede producten voor een goede prijs

De artikelen voldoen aan de gestelde kwaliteit

Super comfy

Misschien hoeft het voor mij ook niet in zoveel karton te zitten. Voor de rest super deze producten.

Snelle levering, fijn product

Ondergoed en t-shirts besteld om bamboo uitvoering eens te proberen en dat bevalt erg goed. Snelle levering tegen een relatief scherpe prijs hier. Tot nu lijkt het mij goed prijs/kwaliteit.

Gewoon goed!!

Geholpen zoals je zelf ook iemand helpt

goed kwaliteit

uitstekend

Goed product

Goed product, Snelle levering alleen had ik een ander tijdvak opgegeven omdat ik niet thuis ben overdag, kom ik thuis staat het pakketje gewoon voor de voordeur en daar was ik dus minder blij mee

Fijn materiaal, snel bezorgd

Heerlijk zacht, comfortabel, goede pasvorm, heel blij mee

Heel comfortabel en zacht

Zacht me stof , ademend en prima pasvorm

Supersnelle levering! Zelfs binnen 24 uur. En zoals altijd goede kwaliteit

fijne stof, zit comfortabel nen is lang genoeg.

Fijne stoffen zitten heerlijk, maar vallen groot

Hoewel ik de stoffen fantastisch vindt, het is zacht en ademt, baal ik er ontzettend van dat de bh's en onderbroeken zo groot vallen. Vooral de BH's vallen groot, maar kleiner dan een S is er niet. De bandjes vallen bij het dragen van mijn schouders. De onderbroeken van de nieuwe rib collectie vallen ook vrij ruim, maar dat is minder storend. De traditionele onderbroeken met bies met tekst passen mij echter perfect! Ik raad de producten aan, maar alleen aan mensen die een grotere pasmaat dan S hebben, zodat ze een kleinere maat kunnen bestellen.

Goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs.Ze zitten heerlijk

Draagt prima

Heel fijn draagcomfort, had ik eerder moeten doen

Goede snelle levering en fijn spul

Zie bovenstaande

Mooi materiaal en goede pasvorm

Mooi materiaal en goede pasvorm

Heerlijke sokken

Tot nu toe prima. Hopelijk blijft dit zo.

Ik moet alleen nog wel even wennen aan de strakke tailleband. De pasvorm is verder prima.

tot volle tevredenheid uitgevoerd

alles oke

alles oke

Zit heerlijk maar beetje ouwe vrouwen model

Kwaliteit voelt anders aan dan de onderbroeken van mijn man. Hij heeft bamigo ondergoed wat goed bevalt Ik vind de onderbroeken lekker zitten maar misschien meer kleurtjes en wat vrouwelijker model

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD