Na een paar dagen al draadjes die los gaan zitten

Nog geen 3 dagen oud en draadjes beginnen al los te zitten. Verder zitten ze wel prima alleen jammer dat de kwaliteit dus niet zo fantastisch is al een beweert wordt...

Heel mooi ondergoed

Ik heb voor mijn dochter topjes besteld zitten heerlijk omdat zij een corset draagt voelt ze apper het topje ik ga er meerdere bestellen

Top ervaring

Bestel proces makkelijk en conform afspraak geleverd!

goed t shirt.

Super fijne shirts, mooie kwaliteit!

Draag comfort is erg goed.

Fijne boxers

Fijne boxers,heb ze pas net & weet dus nog niet hoe ze zijn/blijven na meerdere malen wassen! Als ze mooi blijven van kleur en pasvorm ga ik er zeker meer bestellen!

Goed product, snelle bezorging!

Prima allemaal

Snelle service van een mooi product wat fijn zit

Fijne boksers!

Kwaliteit en goede service

Kwaliteit en goede service

Een vlotte service

Het ondergoed lijkt van een goede kwaliteit , al moet ik dat eigenlijk nog even afwachten. Het zit in ieder geval fijn.

xx

Duidelijke site

Bezorging was slecht, product is goed.

De bezorger had mij een mailtje gestuurd dat het pakketje om 19.18 uur in de brievenbus was gestopt. Later bleek dat ze het om 5.00 uur s'nachts bij de buren in de brievenbus hebben gestopt. Dit vind ik een kwalijke zaak en hoop dat hier ook iets mee gebeurt. Het product is verder prima.

Super snel

Super snel bezorgd en goede kwaliteit

Prima producten en goede prijs. De levering is ook supersnel.

Dikke tien,

Ik draag al jaren boxershorts van dit merk en ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm. Materiaal voelt fijn aan en de kleuren blijven echt na vaak wassen.

Goede en snelle levering en prima kleding

Snelle bezorging en goed prouct

Heerlijk ondergoed

Ondergoed zit echt super lekker en gaat ook lang mee. Ik koop nu eigenlijk alleen nog maar uit dit bedrijf.

Voor de 2de keer besteld. Het blijft mooi in model, en het zit goed.

Fijne stof,goede pasvorm

De moeite en het geld echt waard!

Hele snelle bezorging. De broekjes zijn echt wat de website belooft. Super zacht en comfortabel. Pasvorm klopt, mede dankzij de meethulp op de website. Zeer tevreden. Echt het énige nadeel is dat inlegkruisjes niet goed blijven plakken door het type stof. En dat ze niet in de droger kunnen, want dan krimpen ze. Maar ben toch tevreden, voor mij geen broekjes van de Hema meer.

Mijn shorts zitten perfect

Heb eerst een 3 pack besteld om te beoordelen. Dragen lekker en ga nu nog meer bestellen.

Met optimale aandacht voor klanttevredenheid

Het Bamboe materiaal voelt echt heerlijk aan je huid. Echter na aankoop van een set sokken en boxershorts bleken 2 paar sokken snel gaten te vertonen. Ik heb toen een mail met mijn bevindingen + foto's gestuurd. Binnen een dag had ik een mail binnen met excuses voor het ongemak het bericht dat er een pakketje onderweg is die de dag daarna ook binnen was. Dat geeft mij veel vertrouwen in een leverancier.

Fijne stof, goede kwaliteit, snelle service

De broekjes zitten heel lekker, zachte stof van goede kwaliteit. En een snelle bezorging bij online bestellen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD