Goede artikelen en snelle levering

Prima.

Fantastisch materiaal

Ik zocht al tijden naar zacht ondergoed die niet strak en broeierig aanvoelt! Ik ben voorzichtig begonnen met 3 slips en ga absoluut meer bestellen!

Superfijn ondergoed

Snel geleverd en weer top kwaliteit

Perfecte pasmaat

Ik heb al verschillende merken getest, maar de Bamboo Basic, zit mij het best. Ideaal als niet schurende onderbroek tijdens het hardlopen.

Duurzaam & kwaliteit

Zalig om aan te doen, stevig, rekbaar, je zweet er niet in...

Zeer fijne stof en draagcomfort

Goede en snelle service. Producten zijn erg fijn en hebben een perfecte draagcomfort

Duurzaam voor een goede prijs

Mooi materiaal, goede pasvorm, duurzaam en betaalbaar. Na een dag bezorgd. Ben erg tevreden.

Zit heerlijk, goede service

zit lekker

Fijne onderbroeken, goede pasvorm. Zit lekker!

Comfortable and soft

I have only just received my products in the mail, so I have not put them to the test, but they are very soft and comfortable. I bought the long sleeve shirt as an alternative to a merino wool base layer for hiking. I'm not sure it will provide the insulation I was wanting but that is not what it is intended to do. I was nicely surprised by the comfortable fit of the bra. I like it much more than I thought I would and I plan to buy another. I hope these are as environmentally responsible as they appear to be. It is hard to find affordable and responsibly sourced clothing.

Goede kwaliteit

Fijn ondergoed, blijft mooi zitten

Voelt zijdezacht aan, als tweede huid, zit als gegoten, superfijn!

Bamboe is de eerste keer voor mij, en ik merk nu al (na een paar dagen dragen), dat de kans op volledige overstap naar bamboe met de dag groter wordt. Bedankt!

1e indruk: prima!

Perfecte pasvorm, zit prima!

Snelle levering, fijne shirts

Snel geleverd en fijne shirts.

Kwaliteit shirts

Shirts zien er goed uit en zitten ook lekker!

Fijne t-shirts

Zeer comfortabel en goede lengte.

Ik heb mijn t shirts niet ontvangen!

Ik heb mijn t-shirts niet ontvangen. Het adres bleek verkeerd te zijn. Ik heb hier ook een melding van gekregen en 4X de klantenservice gebeld om een adres wijziging door te geven maar niemand pakte ooit op. Ik neem aan dat de t shirts retour gekomen zijn, En dat ik het bedrag van de twee t shirts retour zal ontvangen op mijn rekening. Indien dat gelukt is zal ik opnieuw een bestelling plaatsen…

uitstekend

Het begin is goed en de verwachtingen qua draagcomfort hoog dus dat gaan we meemaken. het voelt fantastisch.

Heerlijk zacht

Lekker zacht, maar voelt wel sterk aan. Tot nu toe zeer tevreden.

Omdat mijn aankoop niet voldeed aan mijn verwachtingen, de hemdjes waren voor mij te nauw. Moest ik het retourneren. Dit bedrijf heeft het keurig afgerond nadat wij kosten hadden bij het retourneren.

Heerlijk zittend ondergoed

Lekker zacht,zweet niet blijft mooi in model. Alleen zijn ze niet onzichtbaar onder je kleding

Heerlijk zacht.

Het zit voortreffelijk. Heerlijk zachte stof. Hopelijk ook verkrijgbaar in wit of huidskleur.

Snel geleverd en kwaliteit

Zie boven. Stevige prijs...??

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Keurige snelle levering, net als de vorige bestelling

Super fijne T-shirts en sokken.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD