Zit lekker, valt wel een beetje groot

Zit lekker, valt wel een beetje groot

Helemaal top !!

Goede site, duidelijk, snel en een uitstekend product. Kwaliteit en pasvorm top !

Snelle reactie & service top

Klacht wordt snel opgepakt en nog sneller opgelost.

heel snelle levering

Enen dag bestelt, de ander dag al binnen.

Super fijne boxershorts

Mijn zoon draagt de boxershorts al 2 jaar en nu is mijn man ook om. Ze blijven mooi en de pasvorm is super.

Goede boxers van goede kwaliteit

Hele fijne boxer met goede pasvorm. Binnen 2 dagen geleverd. Ik zou dit product zeker aanbevelen

Beter dan alle ondergoed dat ik ooit heb gehad.

Ik wil eerst vertellen dat de kwaliteit van het ondergoed onvoorstelbaar goed is. De reden dat ik het geen 5 sterren heb gegeven is omdat de levering vergeleken met andere bedrijven erg lang duurde

Fantastisch om te dragen!

Omdat het 100% bamboe is zit het lekker en voelt het goed op je huid. Met bamboe heb je geen statische lading (wat bij veel kleding wel zo is omdat het is gemaakt van polyester of nylon, dan krijg je voortdurend schokjes als je iets aanraakt). En de pasvorm is mooi en onzichtbaar.

Zorgvuldig en betrouwbaar

Mijn bestelde artikelen had ik snel in huis. Netjes verpakt, op de afgesproken tijd, en wat zit dat ondergoed heerlijk!

Perfect!

Vooral de t-shirts (met lange mouwen in mijn geval) van Bamboo Basics dragen bijzonder prettig, als een tweede huid. Bij de ontvangst leken ze klein (S), maar bij het passen zaten ze als gegoten en prima van maat, want ze rekken mee. De ronde hals is ook goed wat mij betreft, niet te hoog sluitend en ook niet te diep. Ik vind ze perfect. Ze dragen comfortabel. Je kunt de t-shirts zelfs twee dagen achter elkaar dragen, omdat deodorant geuren niet in de shirts lijken te gaan zitten.

Goede kwaliteit, mooie collectie. Prima ervaring en snel geleverd.

Top kwaliteit

Bestel nu al een paar jaar mijn sokken hier en ze verbeteren nog altijd met de kwaliteit, super!

Goede ervaring, lossen minpuntjes goed op

Bestelling snel geleverd maar artikelen klopten niet allemaal. Melding van gemaakt en volgende dag juiste artikel al in huis. Goede aftersales. Al met al tevreden.

Goede kwaliteit onderkleding, jammer was dat twee shirts stinken naar deo

Zie hierboven

Fijne onderbroeken

Super fijne onderbroeken van goede kwaliteit! Enige minpuntje vond ik de manier van verzenden in een ontzettend grote doos met veel plastic beschermingsmateriaal, wat mij betreft totaal overbodig voor een paar onderbroeken, het is geen porselein....

Snelle levering en goede kwaliteit product

Alles top

Super snelle levering en goede kwaliteit

Ben blij met deze ontdekking. Bamboe is comfortabeler dan katoen.

na een foutje boekhoudkundig door mij gemaakt, ben ik na telefonisch overleg perfect geholpen

top

Snelle levering, heerlijke sokken

Supersnelle levering, ben blij met mijn sokken en door de stapelkorting ook nog leuk geprijsd.

Prima product snel geleverd

Fijne comfortabele boxers. Jammer dat er niet meer kleuren zijn en dat je de kleuren niet vrij kan kiezen.

Perfect.

Had jullie al gemaild dat de levering prima was aangekomen.

De beste.

Bambobasic zitten het best van alle merken

Mooi zacht natuurlijk materiaal

Ik heb nu zwarte en roze bamboe ondergoed. Misschien voor de toekomst ook andere kleuren? Donkerrood, blauw, donkergroen? Succes met het bedrijf!

Snelle levering, goede kwaliteit, degelijk en prettig aanvoelende stof

Snelle levering, degelijk en fijne stof.

klassesokken

goede kwaliteit sokken, zitten erg prettig, lekker zacht snelle levering

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD