Perfect comfort and style

I love the soft comfort

Heerlijk ondergoed

Het ondergoed zit als een 2e huid

Altijd goed

Prima producten, afgeleverd zoals aangegeven.

Heel slecht.

Ik heb deze bestelling gedaan, kreeg een mail dat het door de brievenbus zou passen en toen is het niet geleverd. dan verwacht je dat het op een later moment nog een keer geprobeerd wordt. Het ging in deze om een kantoorgebouw dat zeker elke ma-vrij open is tussen 0800 en 1800h. Maar nu is het hele pakket geretourneerd. Volgens mij weer een gevalletje luie-bezorger.

en snelle bezorging zeer tevreden!

Bij één van de onderbroekjes (Julia) die ik in september gekocht heb, begon de rand al te rafelen. Na contact via e-mail waarin ik een foto meestuurde en dit ook omschreef, kreeg ik een geheel nieuwe set opgestuurd! Wat een service en zeer attent. Verder ben ik ook heel tevreden over de het fijne materiaal/producten en sowieso de snelle reactie via e-mail als je andere vragen hebt over bijv. welke maat je moet bestellen.

Mooie materialen die heerlijk zitten

Zeer positief. Voldoet aan verwachtingen. Mooie materialen die heerlijk zitten en mooi blijven in de was.

Binnen 1dag alles in huis en mooie kwaliteit . Zeer tevreden

Heerlijk

Zit goed, voelt goed ondergoed

Tegenvaller

Ondanks het feit dat ik een meting verricht heb van mijn heuppartij alvorens tot bestelling over te gaan (106 cm), dus maat L. Vind ik de passing toch onaangenaam strak.

goede kwaliteit en snelle levering

Ik vind de sokken heerlijk zitten

Goede producten

Voelt allemaal erg zacht. Sokken lijken wel snel kapot te gaan.

Prima product en snel geleverd

Top product, snel geleverd

Prettig aanvoelend materiaal. Snel en vlot geleerd in een doos, us geen plastic gezien.

Ze zitten heel lekker!

Vandaag besteld en morgen in huis, dat werkte goed. En het zit lekker en lange pijpen.

goede service en aan te raden.

prima, snelle levering en fijne hemdjes van een goede kwaliteit.

Snelle levering en fijn product. Helaas 1 product met een los stiksel, niet zo fraai een gat in de b

Xxxxx

Makkelijk bestellen en fijne boxers

Bestellen via de site gaat heel gemakkelijk. Boxers waren snel in huis en na de eerste wasbeurt blijkt dat de pasvorm er prettig is. Ik kocht eerst boxers van Bamigo, maar die zijn duurder en de pasvorm is iedere keer een beetje anders. Hopelijk is dit bij Bamboo Basics niet het geval.

Heerlijk comfortabel

Goede pasvorm en lekker zacht.

Snelle levering en producten kloppen met beschrijving., zit heel fijn.

Mooi gemaakt, mooie pasvorm dus…..mooi goed

Snelle bezorging en bamboo shirts zitten heel comfortabel.

Fijne producten

Bamboo Basics is een fijne webwinkel met fijne producten. Deze keer heb ik sokken besteld. De sokken bevallen ook prima. ze zijn lekker warm, geen zweetvoeten en ze zitten heerlijk.

Nadat ik verkeerde kleur boxer in pakket had ontvangen Bood ik aan ze te houden met korting of terug te sturen Men stuurde mij gewoon gratis 3 nieuwe boxers op met excuus Als dit geen service is en klantenbinding ?

Wat een comfortabele onderbroeken.

De onderbroeken zitten erg goed, ik ga er zeker meer van bestellen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD