Wat een heerlijk zacht en comfortabel ondergoed

Het ondergoed zit perfect. Voelt zacht aan. Jammer dat er maar 3 kleuren zijn.

Goede eerste (en tweede) ervaring

Als nieuwe klant ben ik heel tevreden met de artikelen en het bezorgen. Mooi verpakt, je zou het cadeau kunnen geven. Na 1e bestelling gelijk een tweede geplaatst. Klein punt van advies: biedt de mogelijkheid aan om het pakket bij een lokaal ophaalpunt te laten bezorgen want het is te groot voor de brievenbus.

Snelle levering en fijne t-shirts

Fijne zachte shirts die lekker dragen

Snelle en correcte levering. Fijne t-shirts.

Bestelde items werden snel en correct geleverd. Fijne t-shirts (was er al mee bekend).

Goed product en goede service!

Goed product en goede service!

Comfortabel en milieubewust

Snelle verzending en heeerlijk zachte kleding. Beter voor het milieu en jezelf!

Een prima product op tijd geleverd!

Zie boven

Draagt zeer comfortabel.

Het voelt prettig aan op je huid. Zacht en warm maar niet te warm. Heeft een goede pasvorm.

Ben heel tevreden, prachtig materiaal en snelle verzending.

N.v.t.

Zeer er mooi uit.

Ervaring met 't shirt kan nog niet zeggen . Vandaag aan.

Zit lekker, maar slijt snel.

En toch schaf ik iedere keer weer nieuwe aan.

Super zit lekker en blijft goed in model . Drogen aan de waslijn

Goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke site, artikelen zijn van goede kwaliteit. Jammer dat de shirts niet in meer kleuren beschikbaar zijn.

Super product

Het product bevalt super goed

te dunne shirts

Ik heb dezelfde shirts een paar maanden geleden in lichtgrijs besteld, die zijn wat dikker en zitten daardoor comfortabeler dan de witte die ik deze week heb gekocht, jammer.

Zeer comfortabel. Zit als gegoten.

Zeer comfortabel ondergoed, zacht en sokken blijven droog en fris.

goede snelle levering

ziet er in eerste instantie goed uit, nu het draaggevoel nog ervaren

Comfortabel ondergoed

Zacht materiaal, goede pasvorm.

Prima kwaliteit

Snelle levering van prima bamboe ondergoed

Aangename produkten om te dragen en snelle levering

Makkelijke besteld en snel geleverd

zie boven

Goede ervaring

Bestellen ging makkelijk. Snelle service. Had alleen wel in lang smal doosje gepast, dan had het door de brievenbus gepast. Of een enveloppe. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven. Is dan ook minder karton.

Redelijk/goed

Mijn vader had eerst de andere sokken van jullie en u de outdoor. Hij was minder te spreken over de outdoorsokken, omdat deze strakker zitten en bij hem meer knellen. De sokken zijn verder prima. Alleen de outdoor niet voor mijn vader. Wellicht wel gewoon aan te bevelen voor anderen. Kwaliteit is goed. Deze zijn inderdaad wat strakker. Als je dat niet prettig vindt…..zou ik de andere bestellen.

Zacht

Slips en hemdjes zijn zacht. Ze sluiten mooi om mijn lichaam heen en dragen zeer comfortabel. Ik ga zeker weer bestellen.

Mooie kleuren

Top product. Prima service