Zeer snelle levering van hele mooie producten.

Probleemloze bestelling en juiste maat leverbaar

Ik heb maat 42.5 en de sokken zijn meestal in de maat 39-42 of 43-46. Dus of te klein of te groot. Maat 40-45 van Bamboo zit prima

Snelle levering en fantastisch om te dragen

Top boxershorts

Deze boxershorts zitten lekker en prettig om je lichaam.

Vlotte afhandeling bestelling

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit snelle levering

Heerlijke zachte shirts, goede pasvorm

Heel fijne shirts ook na het wassen en dragen. Lekker zacht

Snelle levering, goed verpakt

Fijn product!

geweldig

overzichtelijke website, snel geleverd. Nu nog wel even afwachten hoe de T-shirts en ondergoed na de was eruit zien/ draagcomfort

Verschillende kleur- verschillende maat

Kwaliteit van mijn slipjes is prima ! Alleen mijn grijze slips zijn kleiner dan mijn witte slips ! Vreemd!!

Super, snelle service.

Perfecte pasvorm

Mooie materialen...zit goed...aanrader

perfecte levering en kwaliteit

Keurig verpakt de sokken en een snelle levering. De sokken zijn van goede kwaliteit.

5 sterren waar

Hele goede service, netjes geleverd en snel. Een fijne ervaring

Prima boxers

Ik heb mijn nieuwe 'vaste' merk en type boxershorts gevonden. Ze zitten lekker en blijven prima, ook na menige wasbeurt. Gewoon een goed product.

zit en voelt zeer goed

prettig

soms onduidelijk

we hadden zwarte kousen besteld, maar het zijn er blauwe die we ontvangen hebben

Geen gratis sokken

Ik had de gratis sokken verwacht. Stond in de mail dat er wanneer er een bestelling voor 31 januari geplaatst werd er gratis 3 paar sokken bij geleverd zouden worden. Dus teleurstelling.

I'm satisfied

The material is wonderful. I was a little afraid that the size was right, but my fear was futile. I will buy more bamboo products in the future.

zeer te vreden.

Nooit geen problemen steeds goede en snelle service.

Zeer fijne materiaal, je betaald er iets meer voor maar dat is het zeker ook waard. En zit als gegoten. Snelle levering.

Comfortabel

Snelle, goede service. De bamboo boxers zijn zijdezacht en hebben gelukkig niet zo’n irritant lipje achter dat sommige boxers hebben. Nu wil ik nooit meer iets anders dan bamboo boxers van Bamboo Basics!

Was een goede kennismaking

Was een goede kennismaking met het product.

zitten als gegoten

goed verpakt en zitten gewéldig

Product prima, levering niet

Product is prima, niets op aan te merken. Mijn man ervaart veel draagplezier. Maar we zullen niet zo snel meer bij Bamboo bestellen vanwege de levering. Op maandag avond vanaf 17.30 uur zou het Bamboo pakket geleverd worden. Dus gezorgd dat er iemand thuis is. Om 18 uur nogmaals gecheckt of er een specifiekere tijd bekend zou zijn. Toen stond er dat het pakket de dag erop geleverd zou worden. Moest er weer iemand thuis zijn. En bij levering bleek dat het pakket plat genoeg was geweest om door de brievenbus heen te steken.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD