Gemakkelijk bestellen en zeer tevreden

Heb een bestelling gedaan bij jullie,omdat ik interessant vond wat je doet. Mijn bestelling geplaatst en had het vlug thuis bezorgd. Mijn bestelling staat mij zeer erg aan en goed om het te dragen. Je ziet ook dat het kwaliteit is dat je heeft. Ben enorm tevreden over jullie. Mercikes

Wel Oke

Vind het jammer dat er geen retourneren gemeld kunnen worden als de maat niet goed zou zijn bijvoorbeeld.

Prima pasvorm, fijne stof, zit prima

1,88 / 75kg, maat m zit top, prima materiaal

Goeie service!

Goeie service en mooie en goede kwaliteit! Ik ben fan!

Snelle levering, mooie producten

Mijn bestelling werd heel snel geleverd, de dag erop reeds. Fijne en comfortabele producten. Het behaatje dat ik besteld had (na raadpleging van de maattabel) zit wel vrij los aan de schouderbandjes, wat ik wel vaker heb bij dit soort modelletjes, omdat ik klein ben van gestalte maar wel grote borsten heb. Misschien een idee om eentje te maken met verstelbare schouderbandjes?

Klantvriendelijk, snelle service en kwalitatief uitstekend materiaal

Snel, makkelijk, goede kwaliteit.

Snel, makkelijk, goede kwaliteit

Erg tevreden mee

Goede kwaliteit en zit erg lekker

Love it

De stof voelt super zacht, zit comfortabel. Wil niets anders meer dragen!

Superzacht aan de huid.

Draagt zeer comfortabel je voelt het niet meer tijdens het dragen.

Geweldig product

Geweldig ondergoed dat comfortabel draagt

Heerlijke stof

Fijne stof, prima passing

Stevig en duurzaam

Heel tevreden over de kwaliteit van hun ondergoed, sokken en shirts. Verzending was snel en netjes verpakt.

Perfect pasvorm

Zit als gegoten perfect draagt comfortabele

Uitstekende kwaliteit en levering

Goed!

Snelle levering, keurige verpakking en heerlijk materiaal! En nog fijne sokken kado ook!

Snelle levering, 1 short verkeerde maat.van de 5 uitstekend materiaal,

Jammer van die verkeerde maat short. Had hem al aan gehad nml in het donker aangetrokken en toevallig niet alle shorts gecontroleerd.

Heel vlotte bestelling !!

Een zijde gevoel. Zeer tevreden !

Mooie producten, snel geleverd.

Als vanouds mooie producten. Zowel voor man als vrouw. Fijn dat jullie blijven uitbreiden in model en kleuren.

De bamboo producten zitten verukkelijk

De bamboo producten zijn van hele goede kwaliteit en zitten heerlijk. De service Bamboo basics is heel goed.

Ik heb lang gezocht naar fijn zittend en mooi ondergoed. Now I found it!

Deed aan mijn verwachting

Maat goed! Goed uitgelegd Zit comfortabel

Goede website en snelle levering

Lekker snel in huis.

Nette tijdige levering.

Goede draagcomfort en goede kwaliteit materiaal

makkelijke website + snelle levering

Ik kon zeer eenvoudig kiezen op de website. En inderdaad, de volgende dag ontvangen. Mooie verpakking en gewoon in de brievenbus.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD