Prima spul

Fijne pasvorm en sexy look. !

Ben er blij mee

Ik wil niet iedere keer dat ik bestel, beoordelingen plaatsen.Lijkt me logisch als ik al meerdere keren besteld heb ik erg tevreden ben met de bestelling, smiley

Fijn om te dragen.

Prima product Fijn om te dragen.

Snelle levering, fijne kwaliteit

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Bamboo Basics!

Fijn ondergoed snel geleverd!

Superzacht ondergoed, met een perfecte pasvorm.

Prima bedrijf om zaken mee te doen !

Snappen wat de klant wil !

Goede pasvorm en prima kwaliteit

De sokken na 1 dag al thuisbezorgd

Fijn en snel

De producten die ik heb besteld, hebben een perfecte pasvorm en zitten zeer comfortabel. Was erg verrast met het feit dat het snel ook thuis werd afgeleverd en hoe duurzaam verpakt het was. Echt heel bedachtzaam aangepakt door Bamboo Basics.

Meer dan dat ik had verwacht

Ik zou niet rennen maar vliegen om meer van derde onderbroeken te bestellen Persoonlijk heb ik best een gevoelig poesje en moet altijd onderbroeken hebben die echt dik zijn kwa stof anders vind me poesje het niet zo leuk(schuren, van spijkerbroeken doet gwn pijn) Maar met deze onderbroeken echt nergens last van Ik kan weer spijkerbroeken dragen zonder dat me poesje dood gaat Helemaal in love <3

In de avond besteld volgende dag in huis!

Goede kwaliteit, snel in huis. Erg prettig!

Super.

Snelle levering.

goed kwaliteit

goed product - kwaliteit - website en levering

Heerlijk

Het is iedere keer weer afwachten of slips écht lekker zitten. Nou, de Belle zit heerlijk, en tekent niet af onder strakke kleding. Nu nog wat meer keuze in kleur??

Goede pasvorm

Ben er zeer tevreden mee.en fijn dat het zo snel werd gelevert

Snelle levering! Netjes verpakt en mooie producten!

Snel en correct

Zitten prima.

Goede service, fijn en comfortabel om te dragen en bovendien een goede kwaliteit/prijs verhouding. Echt om aan te bevelen. Ik heb mijn winkel gevonden!

Fijne producten

Het is comfortabel om te dragen

Heerlijk zacht ondergoed, zit erg fijn! Snelle levering!

Ik heb bamboebasics als service gericht bedrijf ervaren. De gekochten sokken zijn hele goed. De gekochte onderbroeken voldoen helaas niet helemaal aan de verwachtingen.

Geweldig, zitten super lekker, heerlijk zacht!!

Helemaal super, pas perfect.

makkelijk te bestellen, snel geleverd

makkelijk te bestellen, snel geleverd. goede producten (pasvorm, draagcomfort) ook na wassen

Comfortabel materiaal

Het is warm. Sluit mooi aan en zit lekker.

Hoogste kwaliteit product én service

Prompt en snel, aardig en klantgericht. Ruilen zonder problemen en 'ik geef het door aan mijn collega' wordt daadwerkelijk doorgegeven en actie ondernomen. Het product is fantastisch!

Service en kwaliteit

Snel geleverd, duidelijke info en goede kwaliteit produkten.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD