Heel fijn en zacht materiaal

Fijn materiaal

Fijn ondergoed en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding. En snelle levering!

Hele fijne winkel

Hele fijne duidelijke webwinkel, snelle levering

Goede Producten, nette prijs, makkelijk bestellen, stipte levering.

Goede Producten, nette prijs, makkelijk bestellen, stipte levering.

Grandioos

Super draagconform en heerlijk passend lingerie.

Helemaal goed.

Bestelling gedaan op een zaterdag en toch zondag al in huis product is exact wat we ervan verwachten,kortom voor alles een dikke 10.

Duidelijk en snelle levering

Duidelijk site, snelle levering, prima product…..

Bestelling snel ontvangen, maar ik had niet de juiste aantallen ontvangen em een verkeerde pakbon.

De onjuiste bestelling was snel opgelost en de volgende dag had ik de ontbrekende producten in huis.

Product voelt zacht aan, dus aangenaam, pasvorm ook prima

Snelle levering en heel fijn materiaal!

Nadat ik mijn bestelling gedaan had, heb ik deze snel ontvangen. Met gratis 3 paar sokken :-)! Het materiaal is heerlijk warm en zacht! Zeker voor herhaling vatbaar.

Te laat geleverd

Tevreden

Goede kwaliteit en snelle service.

Confortabel

Makkelijk online te bestellen. Prijs/kwaliteit OK. Voldoet volledig aan de verwachting. Vlugge levering.

Jammer dat de bandjes van de bh wat afzakken. Koop normaal XL. Heb nu maat L gekocht, maar twijfel of M toch beter was geweest

heerlijk shirt

zeer goed snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering. Maat valt wel erg groot uit. Ik twijfelde tussen L en M, maar had wel S kunnen nemen.....

Top shirts

Mooie, superzachte shirts die in de was ook fantastisch blijven.

Fijn materiaal , draagt prettig

Fijn materiaal , draagt prettig

Goede kwaliteit en fijn dat de shirts wat langer zijn.

De shirts blijven mooi na het wassen. Super comfortabel.

Op de site wordt levering de volgende dag beloofd. Het was 1 dag later. Op zich niet erg, maar geen berichtgeving vanuit Bamboo Basics.

Boord krult om

Boxer draagt lekker en zit goed maar de boord krult om...ook vanuit de was dat is jammer voor dat bedrag

Zachte ervaring voor je lijf

Heerlijk spul! Geen naad en zoooo zacht, ik ben fan!

zeer fijn in het dragen

Bamboe ondergoed is zeer fijn om te dragen je voelt bijna niet dat je het aan heb zelf sokken van bamboe draag ik ook met veel plezier. Ook de bestelling die ik gedaan heb voor onder goed was zeer snel geleverd

Snelle levering en goed kwaliteit. T shirts hebben een goede lengte en zijn zacht en comfortabel. Zelfde geldt voor de sokken.

Sokken besteld en ook snel geleverd. Kwaliteit is goed net als het ondergoed

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD