Ruim Voldoende, tevreden
Mijn pakket werd twee weken te laat bezorgd, nadat ik had gemaild dat er geen track en trace was. Bleek dat het pakket helemaal niet gemaakt was omdat 1 artikel die week niet leverbaar was en daarna de bestelling was vergeten.
Na mijn mailtje was het de volgende dag in de bus en er werd vriendelijk en behulpzaam met het misverstand omgegaan. Dus ik zou hier wel opnieuw bestellen, omdat de klantenservice goed is.
Voor mij is de kleding wel erg duur, de kwaliteit is wel echt goed en de items voldoen aan mijn behoefte. Daarom geef ik liever hier iets meer uit voor iets beters dan dat ik goedkoop ergens iets haal wat niet voldoet aan mijn eisen voor een kledingstuk. Ik vind het ook fijn dat het duurzamer is dan andere merken. Als de kleding iets minder duur zou zijn, zou het een echt goed betaalbaar merk voor mij (en andere studenten) zijn en ik denk dat meer mensen er dan op af zouden komen die een minder groot budget hebben net als ik. Het heeft een tijd geduurd voor ik aan een paar betere kwaliteit items koos ipv in één keer een volledige kledingkast te vullen met goedkope items die sneller stuk gaan, alleen omdat ik het anders niet goed kon betalen. nu ben ik langzaam goedkope milieu onvriendelijke items aan het vervangen voor betere kwaliteit en Bamboo Basics is een van mijn go to's geworden. Blij met jullie items!