zit fantastisch

de pasvorm is top en het model vind ik erg fraai

Goede kwaliteit en snel geregeld en mooie spul

Fijne producten en snel in huis

Na mijn eerste aankoop, gelijk voor een iets grotere aankoop gegaan bij de tweede keer. Fijne producten en het lijkt iets beter voor onze aarde.

Bestelling was goed geregeld en snel geleverd.

Vlotte service

Snel verzonden en goede kwaliteit ondergoed

Wordt enthousiast van Bamboo

Comfortabel in een woord.

Zit comfortabel, fijne stof. Echt top

Fijn ondergoed, slechte actie!

Ik heb goede ervaring met alle soorten ondergoed van Bamboo. Het is best prijzig, maar de kwaliteit is er ook naar. Het zit heerlijk zacht en blijft mooi zwart. Daarom wilde ik de sterkadobon van mijn werk graag verzilveren voor een Bamboo Basics tegoedbon. Er is momenteel stapelkorting bij Bamboo, dus ik besloot wat meer te bestellen voor meer korting. Toen ik bij het afrekenen mijn tegoedcode invoerde verdween de stapelkorting en moest ik het volle pond betalen! Belachelijk! Ik heb dus weer veel uit mijn winkelmand verwijderd. Erg jammer dat een actie niet geldt als je een cadeaubon gebruikt wat volgens mij een gewoon, wettig betaalmiddel is. De 3 sterren die ik geef zijn dus niet vanwege het ondergoed; dan zou ik minstens 4 sterren geven, maar vanwege het feit dat ze hun actie gewoon intrekken als je een cadeaubon gebruikt. Dit vind ik namelijk zeer klantonvriendelijk.

Uitstekend!!!

Snelle en uitstekende service.

Ondergoed zit erg prettig en gaat lang mee.

Ondergoed zit erg prettig en gaat lang mee

Draagt comfortabel

Boxers zitten heerlijk. Fijne stof

Helemaal geweldig

De onderbroeken zijn, zoals beloofd, zijdezacht. EarthToday vind ik een heel goed initiatief, daarom bestel ik de volgende keer weer bij Bamboo Basics.

Zit heel comfortabel!

top

top

Alles goed

Eenvoudig bestellen, snel geleverde, goede kwaliteit, tevreden klant!

Super snelle levering en mooi product.

Meteen aangetrokken

Zacht maar letters voelbaar

De bamboo sokken zijn zacht maar de ingenaaide letters in de zool zijn best dik en die voel ik onder mijn voet zitten. Dat is jammer. Waarom geen print op de buitenkant zool zodat de zool glad blijft?

Mooi shirts

Tevreden over het shirt

Goed product, alleen de levering verliep iets minder soepel.

Bij aanschaf van mijn product, heb ik voordat de verzending verzonden was, al een track & trace ontvangen. Deze klopte echter niet. Na bevestiging dat het pakket verzonden was, is wel alles soepel verlopen.

Een mooi product met een lange levertijd.

Helaas had de verzending gewoon via de post gekund.....waarom dan in een grotere doos verpakken en via DHL laten bezorgen??

Positief

Zeer snel geleverd!

Heerlijk materiaal snelle verzending

Het dragen van de Bamboobasics voelt als een 2e huidje zo comfortabel zit het. Inmiddels heb ik al sinds denk 1,5 jaar de longsleeves, de gewone t shirts, de hemdjes als de dames slips in mij kast en alles blijft ook na vele keren wassen goed.

Zitten erg fijn

Bestelling snel en netjes verpakt aa gekomen. Onderbroeken zitten lekker en zijn zacht.

Vlotte levering en perfecte pasvorm

Comfortabel

Zowel de boxershort als de sokken zitten erg lekker.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD