Bij contact zoeken geen reactie.

Om een reactie te vragen op het geen dat er bij een bestelling iets niet deugd, zoals gaatje in ondergoed!!! Dan komt er geen reactie of is er geen mogelijkheid op contact/reactie.

Matig

Ik vind de maat medium erg krap uitvallen vergeleken met bijvoorbeeld bamigo. Jammer kwaliteit is prima. Zit hierdoor nietcecht comfortabel

Fijn

Hele fijne onderbroeken bezorgen duurde wat lang. Zitten er fijn materiaal is top

Lekker zittende boxer, goede service!

Heerlijke boxer

Prima kwaliteit. Aflevering correct.

Gewoon goed

Prima onderbroeken, gewoon op tijd geleverd. Na de Black Friday korting, heb ik deze onderbroeken gekocht voor een "normalere" Prijs. Ik heb normaal onderbroeken van under armour en die zijn echt heel erg geweldig, maar deze zijn zeker net zo goed. Daarnaast is dit van bamboe en beter voor het milieu.

Vlot besteld, snel geleverd. Zit goed, voelt goed

Goed product, goeie service

Fijn materiaal

Helaas zijn de sokken echt te groot. Die beveel ik alleen aan als je maat 39 hebt of groter.

Bh en ondergoed zit goed ik ontving het de volgende dag was ook uitstekend

Heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen ?

Mijn bestelling? Dames onderbroeken

Nog niet enthousiast

Hemdjes en shirts zijn zacht en warm, ze dragen fijn. De top/bh is van wat slap, dun materiaal. Mooi en prettig wel, maar niet erg ondersteunend. Goed om dit mee te nemen in je afweging.

zeer goed product

Ben al enkele jaren zeer tevreden over de shorts en kousen, zelf mijn klein zoon is tevreden 14 jr. Ben al jaren zeer tevreden over de shorts en kousen,mijn klein zoon is al even enthousiast.14 jr.

Heb al eerder bij jullie wat gekocht. Heb het geprobeerd het beviel. Daarom heb ik een nieuwe bestelling gedaan.

Helemaal tevreden

Snelle service en prima kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit. Mogelijkheden tot ruilen. Een verbeterpunt wat mij betreft is het door de klant de retourkaarten laten betalen, dat is jammer.

Goede levering, fijn product

Levering en product volledig naar wens

Prima kwaliteit en snelle levering

Zit heerlijk!

Op tijd ontvangen en ik moet zeggen dat het inderdaad heel comfortabel zit. Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Positief

De bestelling wat later dan anders gekregen -decemberdrukte - en ik ben zeer tevreden over de shirts en de service van Bamboo Basics .

snelle levering, goede keuze !

Perfecte levering

Al een paar keer wat besteld en iedere keer snel geleverd en super netjes verpakt, bijna een cadeautje om uit te pakken. Materialen voelen erg comfortabel aan, ik kan het zeker aanbevelen!

Wauw wat zacht

Wij hebben ondergoed en sokken van Bamboo en dit is zo super zacht dat ik meestal mijn sokken kwijt ben aan de dochters.

Helemaal Top

Goede / makkelijke site Super snelle levering