Gewoon goed

Snelle levering en duidelijke communicatie. Alles goed verlopen. Kwaliteit van de producten is ook top!

Super goed

Alles keurig in papier/karon verpakt geen plastic zag er luxe uit Zou wat mij betreft minder karon mogen kleiner gevouwen doos was relatief groot dan kon het in de brievenbus... Maar was een cadeautje om te ontvangen

Top! Fijn spul!

Heel tevreden

Snelle levering. Heel fijn ondergoed.

Op tijd geleverd, comfortabel

Lekker, comfortabel, past perfect, goede service, goede prijs.

Heerlijke sokken

Goede pasvorm, zacht en niet te strak rond mijn enkels. Ik hou niet van hele dikke sokken, dus deze zijn prima.

Snelle levering prima kwaliteit

Gladjes verlopen bestelling

Aankoop heel makkelijk en bezorging zoals verwacht. Sokken zitten goed!

Artikelen ontvangen zoals verwacht met snelle levering.

Prima ervaring, producten zijn als cadeautje en zijn snel geleverd!

Heerlijk materiaal

Shirtjes en sokken voelen prettig aan en dragen fijn. Hopelijk blijven ze goed na het wassen. Ik zou wel een maat groter bestellen bij de shirtjes, deze zitten best wel strak.

Heerlijk materiaal

Topboxers!

Topboxers

prima verlopen

Kwalitatief een prima product. Zit als gegoten.

Prima product. Draagt plezierig. Stevige elasticiteit.

Comfortabel

Shirts en onderbroeken zitten heerlijk

Kwaliteit en snelle levering

Heerlijke shirts en blijven ook mooi na vaak wassen.

Product is van goede kwaliteit, maar verzending waardeloos

Toen ik eindelijk na een halve week (dus niet binnen een dag) een mailtje kreeg dat mijn bestelling op zaterdag bezorgd zou worden ben ik het hele tijdvak thuisgebleven om het op te wachten. Maar het kwam maar niet... de track en trace pagina gaf ook niet echt meer duidelijkheid over wanneer ik het kon verwachten. Uiteindelijk is het pakket de volgende dag (op zondag) bezorgd. Eind goed al goed, maar de communicatie over het verzendproces had wel beter gekund. Producten zijn van goede kwaliteit, alleen zijn de armsgaten bij mij bij de hemden te klein.

Buiten verwachting positief

Zoals gezegd aan de tekst boven > Buiten verwachting positief. Niet verwacht dat ze zo lekker zouden zitten, de onderbroeken als de sokken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie shirts !

Fijne shirts en goede, snelle communicatie. Koop ik zeker meer

Makkelijk te bestellen en snel geleverd !

En inderdaad prettig te dragen ondergoed .

Zit echt super comfortabel

Ondergoed zit als gegoten Snelle levering

Alles prima

De levering verliep vlot en de slips zitten goed.

Snel in huis

Fijne onderbroek

Prima product.

Alles goed verlopen en in goede staat afgeleverd.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD