Fijne producten.

Fijne webshop, niet de volgende dag geleverd zoals beloofd maar wel na 2 dagen. Producten van kwaliteit.

T-shirt heel fijn

Het elastiek van mijn XXL boxershorts is voor mij veel te strak. Het T-shirt daarentegen zit prima om mijn corpulentie heen.

Klasse

Wat ze beloven, komen ze na, top.

Heerlijke pasvorm van hetbroekjeen de sokken.

Fijne zachte stof!

De beschrijving klopt helemaal. De stof is zacht en de onderbroeken blijven zitten. Er is een zachte naad. Die je niet voelt. Het is een geweldige aankoop!

Aangenaam en zacht

De broekjes zitten comfy en voele zacht aan. Ze passen mooi aan.

Na 1 dag geleverd heel tevreden met de boxershorts mooie kwaliteit

Heel gemakkelijk te bestellen, snelle levering en mooi product

Het was een mooie aanbieding. Ik ben erg tevreden over het bestellen en de levering. Ook ben ik tevreden over mijn aankoop. Prima!

Comfortabel en goede pasvorm

Boxers, sokken en T-Shirts heb ik al meerdere malen besteld. 1 x een set boxers die snel stuk gingen maar dat is netjes opgelost en vooral snel. Bedankt Rikst!

Alles dik in orde!

Geweldige kwaliteit. En dit was een leuke aanbieding (-15%). De levering gebeurde snel en correct. Alles wat netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!

1 van de artikelen was stuk

Zie klacht

Prachtig zittend ondergoed. Heel zacht.

Maar een onderbroek is bij het eerste gebruik al gescheurd. Na contact opgenomen met de klantenservice werd dit meteen vergoed. Super blij mee!

Fijne kwaliteit shirts, goed en vlot geleverd!

Prima producten en snelle levering.

Lekker zacht materiaal.

Eerste indruk goed

Voor ervaringen heb ik tijd nodig. Ben benieuwd na een aantal wasbeurten.

Snelle en nette levering

Goede levering en op de website staat de juiste informatie. Nette boxershort.

mooie kwaliteit

Ik moet een wat grotere maat kiezen, want anders zit de elastieken band wat strak

De stof voor zowel de T-shirts als de boxershorts is zacht , warm en ademend. Zeer aan te bevelen.

Maar voor de 3x Trunk Boxershorts Liam vind ik de band van de boxershort te breed. Ze zijn 4 cm waardoor deze boxershorts minder prettig draagt. Ik ben 1.70 m en relatief bekeken nemen deze banden van 4 cm dan te veel plaats op de heup. Ik zal deze boxershorts niet aanbevelen voor personen kleiner dan 175 cm Mijn advies zou zijn: maak voor kleinere mensen de banden van deze boxershorts minder breed. Bijvoorbeeld in elk geval niet meer dan 3 cm. Met vriendelijke groet. Ab

Ontvangst en artikelen zijn uitstekend

Slipjes besteld ze zitten uitstekend

Zo als gezegd het ultieme draagcomfort

dit was de eerste keer dat ik Bamboo gekocht had, en geheel zonder spijt, er volgt nog meer.

zeer tevreden over de snelle levering

tot nu toe ook tevreden over de kwaliteit

Alles over draagcomfort is waar, zit fantastisch!

Snelle levering en heerlijke producten.

Alles prima

Zeer snelle levering ook de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle verzending, en fijne en mooie onderkleding.

Mijn ervaring met Bamboe onderkleding is heel goed. Ik draag het al jaren, en wil niets anders meer.

Comfortabele slip

Heerlijk zacht en goede pasvorm.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD