De boxershorts zitten echt heerlijk!

Het draagcomfort is prettig en de stof voelt echt heerlijk zacht en ademt goed.

Super fijne shirts

Super fijne shirts. Jammer was dat van de 4 bestelde shirts, 1 shirt een soort bloed vlekken had. Deze zijn er helaas na het wassen niet uit!

Mooie, fijne en duurzame sokken!

De website is mooi en duidelijk vormgegeven. Na makkelijk een aantal verschillende soorten sokken besteld te hebben, werden deze de volgende dag geleverd. Ze waren goed verpakt en lijken tot nu toe van goede kwaliteit.

In een woord : geweldig !

Voor het eerst een bestelling bij Bambu basics gedaan en bij ontvangst en het passen van het T-shirt met lange mouwen , bleek over de gehele breedte van het shirt een gapend gat alsof er een keizersnee had plaats gevonden ! Meteen dat weeffout-shirt terug gestuurd naar Dordrecht , na overleg met betreffende telefoniste , die meteen een retourcode stuurde zodat het snel in Dordrecht terug kon zijn. Binnen 2 dagen had ik 2 nieuwe shirts in huis . Ongelofelijk snel ! Wat een geweldige service !! B

Décevant

Oui, svp renvoyez la commande. Merci.

Snelle levering, goede kwaliteit

Op maandag besteld, dinsdag al in huis - veel sneller in bijna onmogelijk gezien de afstand! Pasvorm van de boxershorts is super! Geen last van de naden, voelt heerlijk zacht en de brede heupband zorgt voor extra comfort! De eerste boxers liggen in de wasmand, benieuwd of de pasvorm even goed blijft (fingers crossed). Zeker een aanrader voor die prijs!

kwaliteit met scherpe prijs

zeer vlotte afhandeling en levering van mijn eerste bestelling. kwaliteitsvolle producten die perfect zitten zowel de kousen als de boxershorts! ook het gevoel is goed.

Snelle levering, fijn product dat heerlijk draagt

Snelle levering, fijn product dat heerlijk draagt

Gewoon super

Heerlijk materiaal!

Ik zocht een dun shirt van natuurlijk elastisch materiaal. Via google kwam ik bij Bamboo Basics. Ik ben super blij met mij aankoop. Het zit heerlijk, als een 2e huid.

Goede kwaliteit

Maat M voor mij past goed , 103 cm taille. 188 lengte.

geweldig

snel, super producten

Prettig

Heerlijke kwaliteit, zit goed, voelt goed. Blij mee.

Vlugge levering van de bamboe sokken. Leuk om te dragen

Ik ben een fan!

Ik bestelde de Rico boxershorts al eerder, die bevallen zodanig dat ik nu een partij erbij heb besteld. Plus: Zien er goed uit (ook na -tig keer wassen), goede pasvorm (ook na -tig keer wassen), dragen uiterst prettig en zijn ook nog eens prima betaalbaar. Min: niets?!

fantastisch!

Zeer tevreden met de stof, de vorm en het gedachtegoed van sustainable underwear.

Fijne en makkelijke service!!

Snel geleverd en naar mijn idee kwalitatief goed ondergoed! Zit heel erg lekker! Wel een beetje gek dat de “seamless” onderbroeken, wel een naad hadden, maar verder niks op aan te merken

Alles perfect verlopen TOP

Precies de bh waarnaar ik op zoek was

Zeer goede service

Bestelling geplaatst op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag al ontvangen! Alles keurig verpakt .Zeer goede en warme sokken.

Tot nu toe goed

Lekkere boxershorts goeie prijs kwaliteit verhouding

Goede service en top product

Mooi

heel goed

geleverd wat beschreven super goed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD