heel goed

geleverd wat beschreven super goed.

Mooi product. Snelle levering

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb iets besteld maar mijn verzending is zoekgeraakt voordat het aangekomen is bij de vervoerder en hier moet ik zelf achter komen.

Op tijd en keurig verpakt

Alles prima in orde

in 1 woord: fantastisch

snelle levering van heerlijk zittend materiaal, goed passend

En blije zoon

Ik heb ze wederom weer besteld want mijn zoon is er zeer tevreden over

Prima. Goede afhandeling en tot nu toe bevalt het product goed.

Model valt tegen

Maar valt groot en/ of onderbroek blijft niet op de bil zitten. Vervelende fit. Mooie zachte stof.

Geleverd zoals afgesproken

Geleverd volgens afspraak

Eenvoudig, website intoetsen, uitzoeken, bestellen en betalen

Heerlijke zachte sokken

De Bamboe sokken zijn heerlijk zacht en zitten lekker. De sokken zijn wel aan de grote kant. Ik heb sokken met maat 36-40 en mijn schoenmaat is 38.

Jammer , waarom verpakken in 2 dozen ? Voor een beha! Verder prima!

Goede en snelle service. Hele fijne shirts.

Gemakkelijke website, mooie produkten. Prima levering.

Super comfortabel en nog cool ook!

Mijn favoriete boxers!

Prima. Website is duidelijk en bestellen eenvoudig.

Ik heb een tweetal t-shirts besteld en een tweepak hipsters. Werden de volgende dag keurig geleverd. Zijn mooie shirts. Sluiten mooi aan en zitten prettig. De hipsters vind ik wat minder. Blijven niet zo goed aangesloten zitten. Kan nog niet beoordelen hoe alles zich gaat houden met vaak wassen. Overall een goede ervaring. Zal zeker nog meer bestellen.

affordable comfort

They're easy to order, they're quick in delivery, the undies are super comfi and soft.

wat een heerlijk materiaal1

vlotte bezorging en fijne spullen! het materiaal (bamboe) voelt heerlijk op je huid en voelt ook alsof ze voldoende ventileert

Prima ervaring!

Op de site goed kunnen kiezen uit duidelijk omschreven produkten.Duidelijke communicatie via mail en er is gedaan wat werd beloofd. Op tijd geleverd.En goede produkten.

Ik heb het pakket nog niet ontvangen

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Ondergoed is weinig elastisch

Onderbroeken zakken af, al bij de eerste keer dragen

Prima spul snelle levering

Ik heb voor de eerste keer deze boxers besteld en ik moet zeggen het is beslist niet de laatste keer . De boxers passen goed en zijn van goed meteriaal vervaardigd. Daar komt nog bij dat ze zeer snel geleverd zijn. Een en al lof dus

Het voelt alsof ik slappe rommel aan heb.

Er zit geen enkele stevigheid of wat dan ook in. Als je maat xl hebt, moet je L nemen, anders veel te groot! Staat níet aangegeven dat het ene gróót uitvalt en bij de andere niet dat het juist kléin uitvalt. Leuk als iemand het wel geweldig vindt, maar nee, ik heb liever iets aan van góede kwaliteit.

Fantastisch geen zweetvlekken meer in mijn shirts en heerlijk comfortabel dragen

Dik tevreden

Vlot besteld, vlot geleverd.

Heerlijk comfortabel ondergoed

Heerlijk comfortabel ondergoed, snel besteld en in huis!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD