Beste boxers die er zijn

De bestelling en levering gingen vlekkeloos. Persoonlijk vind ik deze boxers de fijnste die er (naar mijn weten) zijn.

Helemaal goed

goede kwaliteit prijs verhouding en komfortabele stof

is heel komfortabel. Alleen dat ik bij de laatstre bestelling een paar uur te laat was en dus de 5 10 discount op de bestelling van 7 stuks niet kreeg...

super

geweldig

Ik wil niets anders meer

Fijn dragen, warm en toch minder zweten neemt minder geurtjes op en...... belangrijkste argument: milieuvriendelijker dan katoen. Jammer dan dan toch ca 10 % katoen in verwerkt wordt

The incorrect items sent

I was disappointed that when the package arrived to discover it was not what I had ordered. When I report this it was quickly resolved and I received the correct order within two days.

Te klein

Helaas is deze bh niet geschikt voor mij. De omvang is prima, maar de cupmaat is erg klein. Het zou fijn zijn als dat ook bij de maat vermeld wordt. Een gewone bh is geen optie voor mij, dat geeft striemen, daarom leek dit voor mij ideaal.

Handige shop

Super service

Direct verwerken van de bestelling en daarover communiceren, goede prijzen, nette levering. Helemaal Top

Goede service en prima ondergoed

Snelle levering. Na een verkeerde zending is gelijk de nieuwe zending verwerkt. En mooi verpakt.

superblij mee!

licht, zacht, comfortabel en kwaliteit

Goede ondersteuning bij retourneren

De maat tabel voor ondergoed bleek niet juist te zijn voor mijn maat. Het retourneren werd goed gefaciliteerd en soepel opgelost.

mooi shirts en snelle levering

Prettig

Ondergoed en sokken, zeer prettig om te dragen

Duidelijke website, makkelijk bestellen en inderdaad de volgende dag geleverd. Perfect!

Comfortabel

De Bamboo Basics zitten als gegoten.Heerlijk zacht en blijft goed in de was.

Het product is prima

Het product is prima , de levering was echter chaotisch. Al geluk dat ik nog andere onderbroeken heb. De levering werd altijd met een dag uitgesteld door postnl

Snel in huis, goede kwaliteit

heerlijke stof

Heerlijke onderbroeken van een heerlijk materiaal

Geweldig!

Heel zacht materiaal!

Tevreden

Bestellen was eenvoudig na een bezoek aan de website. De pasmaat en comfort is van een heel hoog niveau. Na een hele dag blijft alles perfect op zijn plek zitten. Levering was op tijd en heel netjes verpakt. Als de kers op de taart is het ook nog een keertje klimaat bewust :-)

Goed product voor een nette prijs

Duidelijk site en snel geleverd

Top kwaliteit

Ben erg tevreden met de producten van Bamboo Basics

Snelle levering, goede kwaliteit

Levering ontvangen. Ik had alleen begrepen dat je ook 1m2 aan "grond" zou kunnen aanvragen/registreren. Bij der levering zat hier geen info over bij. Mijn levering (doos) was niet geheel dicht geleverd, misschien dat er iets is kwijtgeraakt.

Zowel het bestellen als de levering en kwaliteit: prima!

Na vele merken nu eens Bamboo Basics geprobeerd. Nou, dit is 'vakwerk', nooit meer andere!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD