Voelt zo zacht en glad aan!

Aanrader! Ik stap voortaan over. Draagt lekker en goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer snelle nette levering!

Prettig.

Fijn materiaal en snelle levering.

Fijn materiaal. Voelt zacht aan. Snelle levering.

Snelle verzending

Snelle verzending

Prima boxers

Lekker zittende boxers voor een normale prijs. Bestel wel een maatje groter, ze vallen wat kleiner uit.

De stof voelt prettig

De witte en zwarte shirts zijn beide maat m maar de een is groter dan de ander. De maat van de full briefs is goed maar het kruis is veel te lang zodat deze steeds in mijn bilnaad zit en als ik hem aan de voorkant optrek dan moet ik hem over mijn navel trekken en dat zit gewoon niet goed. Ik heb ze helaas uitgepakt en aangetrokken en al gewassen in de hoop dat het iets zou krimpen. Maar dat doet het niet. Ik heb er 1 korter gemaakt in het kruis en deze zit nu goed maar het kruis klopt hierdoor niet meer.

Voor het eerst besteld bij Bamboo. Binnen een dag geleverd. Top!

Levering als beloofd

Snelle levering, onderbroeken voelen goed . Nu nog kijken hoelang ze goed blijven zitten maar dat blijft altijd de gok.

Aangenaam zacht en prima pasvorm.

Ik maak al een tijdje gebruik van het bamboo ondergoed en was meteen verkocht. Ook na verschillende wasbeurten blijft het ondergoed aangenaam en zacht aanvoelen . Krimpt ook niet bij 40 gr C.

Prima snelle levering, artikel van goede kwaliteit

N.v.t.

Snel ontvangen in brievenbus pakketje.

Fijne materialen.

Erg tevreden

Makkelijk besteld, meteen de goede maat en snel afgeleverd. Helaas is er wat weinig keuze in kleuren en kan niet zelf gecombineerd worden, maar ik ben erg te spreken over de kwaliteit, nu nog kijken hoe lang ze mee gaan.

Makkelijke website en uitstekende bezorging

Heerlijk zachte shirts met fijne pasvorm

Fijn product

Fijn product, lekkere stof. Goede levering.

Hij vind ze prima en goede kwaliteit

Super kwaliteit mooie kleuren zowel de sokken als de boxers

Levering snel

Voor een duurzaam product kan er misschien wel minder papier/karton gebruikt worden voor de verpakking.

Mooi en lekker stof

De onderbroeken zitten echt heel fijn

Heerlijke stof, maatje kleiner, inlegkruisjes

Mijn slips voelen heerlijk zacht aan, ik heb echter de maat besteld die ik gewend ben te bestellen, dat had wel een maatje kleiner gemogen. Daarnaast draag ik inlegkruisjes van Yoni, helaas blijven die niet goed plakken. In katoenen ondergoed heb ik dat probleem niet. De gekochte T shirts zijn fijn.

Fijne onderbroeken en sokken!

Zitten prima!

Bezorging was snel en passen perfect! Erg comfortabel.

Heerlijk zacht

Het ondergoed dat ik heb zit heel fijn. Glad op de huid, geen irritaties. En ook heel stevig.

Geweldig zit heerlijk voelt lekker zacht

Heerlijk zacht ondergoed!

Snelle afhandeling met prima kwaliteit

Makkelijk bestellen met een uitstekende vlotte afhandeling. Het artikel is van prima kwaliteit en is als omschreven

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD