Maattabel niet correct en geen fijne pasvorm

Ik heb de maattabel gebruikt die bij de Seamless Bra Nova (2-pack) staat, maar de tops waren veel te groot. Omgeruild tegen een maat kleiner (zelf de retourkosten betaald) en zelfs de maat kleiner is nog te groot en heeft afzakkende schouderbandjes. Geen fijne pasvorm/draagcomfort dus, ik zou ze niet aanbevelen.

Ideaal

Perfecte pasvorm en het voelt bijna niet dat je een short aan hebt.

Comfortabel ondergoed voor een redelijke prijs

Voelt heerlijk aan, blijft mooi

Geweldig!!

Super draagcomfort, wil absoluut niets anders meer.

prima snit en snelle levering

zie boven

Een aangename ervaring van bestelling tot levering

Alles is duidelijk en overzichtelijk op de website. Heel gebruiksvriendelijk en vlot. De slips zitten heerlijk.

Goede, snelle levering

Bestelde producten zijn snel geleverd.

Snelle levering, fijn materiaal

Bestelling werd snel geleverd. Mooie kwaliteit. Zit fijn.

Snel verzonden. Mooie producten

Heerlijke sokken en boxers

Prima ervaring

Lekkere materiaal, heb ook al 2 jaar sokken blijven mooi en zitten super

Mooi product. Goede service.

Goede pasvorm. Valt soepel en heel zacht. Blijft goed na wassen. Jammer dat er niet meer kleuren zijn voor de shirts. Ook prima als casual Tshirt.

Ervaring was prima

perfecte levering

perfecte levering en fantastisch product

Comfortabel

Voel heel goed aan, zit lekker, qua maat iets ruimer dan ik had gedacht maar niet storend.

Gewoon dikke prima.

Erg tevreden met nieuwe aankopen

Stof voelt erg fijn en maat is goed.

Heel fijn

Prettig zacht product

Snelle levering van mooi product

Mijn bestelling is vlot geleverd. Keurig verpakt in een brievenbuspakketje.

Mooie materialen en zit heerlijk

Snelle en nette levering. Producten zijn van mooie kwaliteit en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Geen spijt van!

Top product!

Mooi en clean product, zit fijn en makkelijk in gebruik.

Fantastisch!

Heel fijn ondergoed. Snel geleverd.

Snel geleverd en goed product

Aangename stof. Boxers zitten goed, ook na het wassen. Nu moet nog blijken hoelang ze meegaan.

Goed kwaliteit

Mooie en zachte stof. Comfortabel en toch "sexy".

Fijne stof - geen ultiem draagcomfort

Mijn eerste kennismaking met Bamboe ondergoed, de stof is erg fijn en inderdaad hypoallergeen. Echter is het jammer dat bij de dames slips er een enorme harde elastiek achtige band zit. Ze snijd echt in mijn lies en bil en daarmee gezegd hebbende de bestelde maat is juist. Helaas gaat hierdoor het ondergoed alsnog irriteren, heel jammer en toch wel teleurstellend. Als dit aangepast word zal ik zeker nieuwe modellen kopen, anders blijft het bij mijn eenmalige bestelling.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

T-shirts en sokken besteld. Dit is mijn 1e kennismaking met Bamboo Basics en ik ben blij verrast. Wat een mooie kwaliteit van de artikelen en zoals beloofd netjes de volgende dag geleverd. Dit smaakt naar meer !

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD