De stof te dik & t-shirts te lang

Ik heb maat M en soms L... En ik heb maat M bamboe shirt Vhals en valt veelste lang. En ik vind het ook te dik gemaakt. Je gaat er snel in zweten onder in je rug

Prettig, erg ruim

Fijne zachte stof, geurloos en comfortabel maar de t-shirts vallen erg groot

Fijne kleding en service

Materiaal zit lekker en service was goed.

Erg goed.

Ik had nog niet eerder kleding van bamboo gekocht. Het zit fantstisch, het blijft mooi in de was, dus ik ben zeer positief. Bovendien had ik het ook heel snel in huis.

Sokken zitten goed!

Sokken zitten erg goed

Zacht, duurzaam, dierloos en het zit fantastisch

En toen er voor de verandering iets mis ging, geweldige service! Bereikbaar en snel.

Fijn en comfortabel om te dragen.

Wederom hier besteld omdat het zo fijn aanvoelt en heel comfortabel is om te dragen. Supersnelle levering ook.

Goeie pasvorm

Materiaal is fijn. Na het wassen en drogen is pasvorm behouden.

Zit en voelt perfect!

Snel bezorgd in mooie verpakking

Superfijn

Zeer vlotte bestelling …aangenaam om dragen . Maten in de tabel zijn correct en betrouwbaar.

Fijne shirts, krimpen niet in de was. Gaan lang mee zonder faal te worden

Kwaliteit is prima.

Gewoon super!

Beste en fijnste boxers ooit!

Fijne materialen

Vlugge levering

Over de kwaliteit van de geleverde producten kan ik nog niet oordelen aangezien het de eerste maal is dat wij bij jullie hebben besteld Vroeger hebben wij producten gekocht bij Bamigo en zijn zeer tevreden Nu hebben wij bij julllie gekocht omdat jullie ook vrouwenondergoed hebben. Hopelijk is de kwaliteit even goed als bij Bamigo Mvg P. Speeckaert

Goed assortiment, snel geleverd

Goed assortiment, voornamelijk in karton verpakt en snel geleverd. Mooi dat je bij een aankoop 1m2 beschermde natuur kan claimen.

Zowel de levering als de verzending van de goederen zijn met tevredenheid verlopen !

Tot nu toe een aantal produkten van BB besteld. Houden zich aan de tijdslevering ,goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Tot op heden zeer tevreden en hoop in de toekomst nog meer artikelen te kopen.

Snelle levering en mooie producten.

Zeer goed product

Top gregeld

Heel mooi

Vlotte levering, mijn zoon is er heel blij mee!

Snel verzonden en ontvangen!

Erg goed

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden en snel

Snel besteld, bezorgd en draagt heerlijk

Draagt heerlijk, ik ben er blij mee.

Tevreden

Goed materiaal, mooi vormgegeven, zit lekker en snel geleverd

snelle levering, heel mooie kwaliteit!

snelle levering, heel mooie kwaliteit!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD