Producten zijn superfijn, ruilen maken ze erg moeilijk...

De producten zijn superfijn, zou voor het milieu iets minder luxe verpakt mogen worden. Bestellen doe ik niet meer snel, het ruilen is een hele toestand geworden. En kostte me uiteindelijk 2x verzendkosten.

Kwaliteit!

Kwaliteit in product, levering en werken aan een betere wereld! Bewezen kwaliteit!

Mooie kwaliteit en zit comfortabel

Snel geleverd en een goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goed comfort

Snelle levering via een mooie verpakking. Ook het koop proces ging snel en was fijn!

ik ben erg tevreden.

zit perfect

Snelle levering, mooie kwaliteit ondergoed, ik ben om

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goed product prima pasvorm

Fijne boxers, maat tabel op de siteis correct

Snelle verzending en ruilen , product zoals omschreven , mooi en zacht

Ik voel niets dan blijdschap over het bestelde product.

De briefs zitten heerlijk. Jammer dat ik jullie niet eerder ontdekt heb. Ik zal zeker meer producten gaan bestellen. De tweede zending is mislukt qua bezorging. Ik was de hele dag thuis maar nu komen ze morgenmiddag. Als dat goed gaat, zie ik het natuurlijk door de vingers. Voor jullie producten zal ik zeker reclame maken.

Prima service,snelle levering!

De bh’s zitten wat los bij de bandjes , dat is jammer. Dat merk je pas bij het dragen en dan kun je ze niet meer retour doen! Wellicht mee te nemen bij de fabrikant? Verder prima levering.

uitstekend

artikel is uitstekend en voldoet aan alle verwachtingen.

zeer tevreden

een goed product

Top zowel product als levering!!

Top product en snelle levering

Uitstekende service!

Heb de bestelling ontvangen. Er was iets misgegaan met de bezorging maar dit werd heel snel en netjes opgelost. Dus heb de producten binnen en ben erg tevreden!. Enige minpuntje...het inpakken in 3 verschillende kartonnen doosjes met papier erin vond ik niet heel milieuvriendelijk. Zou liever alles in 1 doosje willen ontvangen want er is al zoveel afval op de wereld.

Snelle respons

Levering was snel,en retour aanmelden super makkelijk

Draagcomfort

Mooie zachte stof en zit comfortabel.

Heerlijk

Zit heerlijk. Mooie kwaliteit en pakketje was volgende dag in huis. Zal zeker weer bestellen.

Doet wat het belooft

Prima, zoals het hoort.

Snelle bezorging

Perfect in één woord !

Fantastische slips. Voelt heel natuurlijk aan.

Geweldig zacht en geen vervelende etiketten

Als HSP persoon vind ik etiketten erg irriterend ,dus ben dan ook super blij dat die bij jullie erop gedrukt zijn. Het ondergoed is ook lekker zacht en zit heel goed .

mooie producten en goede kwaliteit

heb reeds meermaals besteld. Zeer tevreden over levering en over de kwaliteit.

TOP

het was een beetje zoeken naar de juiste maat, vandaar 2 opeenvolgende bestellingen. Voor de rest tevreden. Ik ga nog bestellen vriendelijke groet

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD