Goe en fijn materiaal, comfort, snelle service.

Makkelijk bestellen, snelle levering. Mooi materiaal, fijn op de huid.

Goede pasmaat

Heerlijk zacht en beste kwaliteit.

Naar volle tevredenheid

Prima pasvorm, draagt fijn

Heerlijk materiaal, zit fantastisch

Ook al heb ik een te grote maat gekocht, het zit echt fantastisch. Heerlijk materiaal, blijft goed in de was. Ik was altijd gewend ondergoed niet te klein te kopen omdat het krimpt in de was of het knelt snel. Dat is met bamboo basics niet nodig.

Heel fijne items

De stof is zo heerlijk zacht en niet zweterig, echt the best!!

Zeer positieve ervaring

Het bestellen en de levering gingen super vlot. Maar het belangrijkste ; ben er erg blij mee. De slips zitten erg comfortabel. Hoe ze zich in de was houden weet ik nog niet. Maar voor nu alleen maar blij mee.

Zit als gegoten

Het ondergoed van Bamboobasics zit als gegoten. Je merkt bijna niet dat je ze aanhebt. Perfect.

Prima zowel het ondergoed als de aflevering. Alles ook duurzaam.

binnen 2 dagen was mijn bestelling afgeleverd. In kartonnen doosjes, zodat niet alleen het ondergoed duurzaam was. Het ondergoed zelf is heerlijk zacht en past goed. Volgende keer bestel ik weer.

Prettig materiaal, goede pasvorm

Heerlijk zacht en comfortabel

Fijne stof, voelt prettig aan. Levering snel en in een leuk doosje dat daarna nog door mijn jongste om mee te knutselen is gebruikt

Top product en top service

Alles naar wens !!!

Heerlijk zachte shirts

Ik heb lang gezocht naar zachte shirt die niet zo laag sluiten en nu heb ik ze gevonden.

Goede na service

supersnel

Bestelproces is eenvoudig, product werd snel geleverd. Het ondergoed draagt comfortabel, ik moet alleen nog testen of het niet krimpt in de was.

Draagt heerlijk, snel geleverd en milieuvriendelijk.

Grotendeels erg tevreden. Helaas heb ik in 1 onderbroek een 1 T shirt al een naadje los, nog niet eens vaak gewassen. De korting in mijn laatste bestelling Pinkster-10 was niet verrekend. Ik krijg nu korting op een volgende bestelling maar ik heb nu niks nodig. Hele snelle levering, echt goed. Op een paar puntjes nog wat verbeteringen aanbrengen.

goede service en kwaliteit

goede snelle service en kwaliteit

Zit allemaal prima maar ook tegenvallers

1. Eén paar sokken enkele keren aangehad in mijn wandelschoenen. Resultaat: nu al kapot bij grote teen. Eentje helemaal stuk en de andere al doorzichtig. Gelukkig is dit in goed overleg opgelost met een gratis extra zending. Ze zitten prima. 2. T shirts zitten ook geweldig maar zweten is zeker niet minder geworden. Misschien te hoge verwachtingen van gehad.

Goede combinatie van prefecten producten en prijs. Zeer snelle levering. Perfecte pasvorm

Prettige stof. Mag iets strakker om het lichaam.

Goede kwaliteit. Zit geweldig

Kwaliteit van de stof voelt heel goed aan. Stof is heel zacht en koel.

Mooie shirts van een fijn materiaal

Mooie shirts van een mooi materiaal

Ik ben zeer tevreden over het dragen van bamboe materiaal.

Levering is uitstekend, geen op of aanmerkingen.

Fijn ondergoed en sokken

16 Fokkerstraat