Snel en goed

Prima, snelle levering, goede kwaliteit

Producten snel geleverd, prima kwaliteit. Maat valt ruim, stof is heerlijk comfortabel.

Super zachte t-shirts.

Prima levering met weinig verpakking, wat ik erg prettig vind.

suuuuuuuuuuuuuuuuuuper (ik wil niks anders)

Het ondergoed zit echt als gegoten en is extreem comfortabel!! Lekker zacht & stretchy. Heel fijn ook dat het een tamelijk lokale winkel is en dat ze transparant zijn over hun product. Ik kan het iedereen aanraden! (en dat heb ik al gedaan aan mijn vrienden :D)

Heel comfortabele sokken, zeer snelle levering

Fijn materiaal en snelle levering.

Zowel het heren - (volgens mijn vriend) als het dames ondergoed zit heerlijk. Lekker zacht materiaal.

Heerlijk spul

Materiaal voelt aangenaam aan. Pasvorm is top en blijft zo.

Producten zijn zacht en comfortabel

prima spul, zit goed

weinig bijzonders aan op te merken. Prima producten, zitten goed

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit. Zou mooi zijn als er wat leuke prints waren.

Goeden ervaring

Zeer te vrede

Snel en goed verzorgd geleverd 1

nette kleding die er goed afgewerkt uitziet.

Heel erg fijn

Snelle correcte levering. Hele fijne producten. Volgende bestelling ga ik nu plaatsen.

Perfecte levering en mooie spullen.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering. Mooie kwaliteit. Blij met mijn aankoop.

Zitten lekker

Zitten lekker

Mooie webshop met super kwaliteit

Heerlijk spul, blijft ook goed in de was

Een punt(je) inleg kruisjes blijven niet plakken(dames slips) kruisje zou wel wat breder mogen zijn, iets minder beenuitsnijding.

Mooi product, maar verzenden en retourneren iets minder.

Shirts van Bamboo zijn erg fijn. Heb er nu een die ik echter wil terug sturen en dan is het iets minder fijn allemaal. Heb bij bestellen al bezorging betaald (want onder de 50E) en nu moet ik bij retourneren weer zelf de kosten betalen. In vgl. met andere webshops, loopt Bamboo hier wel op achter.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Fijne snelle levering van de Jamie sneakersokken. Mooie kwaliteit. Vallen wel ruim voor een maat 35-40. Ik heb zelf maat 40,5 dus ik denk dat ze vrij los vallen bij iemand met een kleinere maat. Iets om rekening mee te houden.

Bestelling, direct terugkoppeling van bestelde producten, melding naar en van vervoersbedrijf, top.

Pakket kon door omstandigheden niet op vermelde tijdstip aangenomen worden. Dit werd keurig vermeld door Bamboo Basics. Natuurlijk met vermelding waar en wanneer het vervolgens opgehaald kon worden... Prefect

De fijnste zittende boxershort. En van een hele goede kwaliteit. Mijn man wil niet anders meer. Dus gewoon top.!!!!

Goed product, snel in huis

Mijn man is heel tevreden met de onderbroken, dus deze voor de tweede keer besteld. Snel in huis en goede info over bestelling en levering.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD