snel,betrouwbaar en goede kwaliteit

snel,betrouwbaar en goede kwaliteit

super

super

Prima product (t-shirts), goede kwaliteit-prijs verhouding!

Ze zijn heel zacht en dragen fijn. Heel graag in meerdere kleuren!

Zacht maar grote broek

De stof is echt heel zacht maar maatje M is al echt een grote weinig sexy maat..

Top!!

Goede pasvorm, heerlijk zittend materiaal

Zit heerlijk

Correcte levering en goede kwaliteit boxershorts.

Snel en erg mooie kwaliteit

Besteld en na twee dagen binnen. De kwaliteit is zo mooi, heerlijk stofje

Zeer slecht

Ik heb twee keer melding gemaakt dat mijn pakket niet is aangekomen/aangeleverd. 2x mail gekregen dat het in onderzoek is, maar nog steeds geen antwoord.

Zeer prettige stof maar maatvoering wijkt af

Netjes verpakt, zeer prettige stof/draagcomfort. Maat S is meer M.

Na sokken onderkleding van Bamboo ook nu shirtjes gekocht. Een fijne ervaring op gebied van dragen en comfort. Een aanrader. Ik wil niet anders meer. Wel wat meer kleuren zou leuk zijn.

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering

Op tijd en goeie kwaliteit (hé dat rijmt!)

Bezorging zoals gepland en de kwaliteit zoals ik dat ben gewend (he dat rijmt weer)!

Super products, just a pity about the sealed air bags

This was my 2nd order from Bamboo basics and really love their products. Soft to the touch, comfortable, good for the planet - what more could one want! Since my previous order (6 months ago) they've changed their packaging a bit. The boxes are stylish and suit the products and perfect for gifting. Everything is perfect, but then they fill the main box with plastic packets with filled air :( I really feel this should not be the case as the whole brand is about being more environmentally conscious. Surely recycled paper or something similar could be used instead?

Snelle levering en prima producten

De bestelling ging vlot en de levering was er snel. Het belangrijkste is echter de kwaliteit en pasvorm van de producten en die is prima.

Duidelijke levering en prima product

Fijn spul!

fijn spul, vlot geleverd

Snelle levering, goed verpakt, fijn draagcomfort, echter wel wat zorgen om de levensduur van de elastische band.

Het zit allemaal prima, alleen zijn de slipjes een beetje laaf, maar dat is niet erg

Prima produkt, fijne service.

Voelt heel prettig aan. Prima pasvorm. Snelle bezorging. In één woord: uitstekend!

eerste ervaring zeer goed

bestelling en levering snel, 2 onderhemden in wit besteld. Jammer dat jullie geen zwarte hebben.

Kraag wordt snel wijd

Kraag wordt snel wijd

Ze zijn erg slap

Ze zijn slap geen steun en de bandjes zakken heel de tijd af

Heel goed.

De spullen die ik bestelde waren er de volgende dag. Ook kon ik een tijd aangeven.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD