Ondergoed wat prettig zit tijdens het wandelen

Het draagt heel prettig tijdens het wandelen en houd je lichaam droog. Stof voelt goed en zacht aan.

Goede ervaring.

Prettige stof. Snelle levering. Probleemoplossing vlekkeloos.

Heerlijke producte

Vroeger kocht ik dure body’s omdat de meeste T shirts te kort zijn en niet fijn zitten. Bamboo materiaal draagt heerlijk en de lengte is heel erg fijn. Vanaf nu alleen nog onder-kleding van Bamboo basics. Fan van BAMBOO

Prima artikelen

Snelle levering. Goede kwaliteit. Leuk akties

Mooie en fijne onderbroeken en snelle levering

De onderbroeken zien er mooi uit en zitten erg fijn. De bestelling werd snel geleverd, goede service!

goed geregeld

fantastisch

netjes en snel geleverd top

Prima (snelle) levering. Goed product.

Bestelling werd vlot geleverd. Het is een prima product.

Het ondergoed zit heerlijk.

De stof is zacht en zit comfortabel.

Fijne kleding met goede natuurlijke waarde

Producent zijn mooi, zitten goed en wassen niet snel lelijk.

Fijn product

Mijn man wil geen andere meer

Mooi produkt en snelle service!

Deze singlets van Bamboo Basics zijn prima van kwaliteit en niet duur. Voelen heerlijk zacht aan en passen goed. De levering was snel en op een vraagje over de bezorging kwam meteen antwoord.

Heerlijk zacht en koel

Fijne tshirts mijn man draagt ze graag. Lekker zacht en goed lang.

Goede en snelle levering

Fijn dat je zelf een datum en tijd kan kiezen. Niet dat je moet afwachtten wanneer de bezorger komt

Alsof je geen kleding draagt!

Damesondergoed en sokken besteld. Omdat het ondergoed zo netjes aansluit: niet zichtbaar bij jurk of broek. En sokken geweldig bij straffe wandeltochten. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

De artikelen zijn fijn en super.ze zijn snel geleverd.

Ze zitten heel fijn

Heel goed..

Aflevering prima product geweldig..

heel goed

shorts en sokken dragen heerlijk en blijven lang mooi

Goede kwaliteit shirts en snel geleverd

Snel geleverde bestelling. Heb beide shirts gedragen inmiddels, voelen inderdaad extreem zacht aan en daarmee perfect voor onder overhemden.

Extreem zacht en soepel

Fijn duurzame - in alle opzichten - onderkleding, die heerlijk zit en er mooi uitziet

Heel goed comfort en lekker duurzaam

De shirts dragen heerlijk en er zitten geen irritante labels in. Gekozen voor de lange mouwen en die zijn heerlijk warm.

Bestelling was conform verwachting

Heel positief! Het ondergoed zit heel goed, en is niet zweterig wat echt heel relaxt is.

Zie hierboven.

Heel tevreden !!

Goed materiaal, snelle levering alleen de bezorger was veel te snel te weer vertrokken. Moest ik het alsnog zelf op gaan halen.

Ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie!

Een supersnelle en correcte levering van de bestelling. Ook een randvraag van me werd snel beantwoord. Misschien toch iets duidelijker op jullie site vermelden dat er wel transportkosten gelden buiten Nederland.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD