Fijn ondergoed

Zit goed

Zacht, goed zittend ondergoed

Bestelling kwam snel in goede orde binnen. Zeer tevreden over het ondergoed: goede pasvorm, zacht en ademend.

Prima, fijn zittend ondergoed.

Ik heb een erg gevoelige huid en dit ondergoed kan ik fijn dragen.

Vlotte afhandeling

Niet de goedkoopste maar het zijn fijne shirts.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit t-shirt. De levertijd van 24 uur werd niet gehaald. Voor de rest alles oké

Zit heerlijk en comfortabel

Ik voel amper dat ik een onderbroek aan heb... De bh vond ik ietsje minder zitten(vallen best groot), maar nu een maatje kleiner bij besteld, en die zitten wel goed...

prima basic

Pasvorm is prima Stof voelt zacht aan en kreukt niet.

Mooie producten

Damestopjes en herensokken voelen heerlijk aan, mooie pasvorm, mooie kleuren, materiaal voelt zacht aan. De levering was snel, de verpakking goed.

Een prachtig product

Wat een mooi product leveren jullie. Mooie zachte kwaliteit. Daarnaast goede service en snelle levering.

Mooie producten die prettig dragen

Het zijn comfortabele producten

Heerlijk voelt het aan

Fantastisch op de blote huid, nog niet gewassen. Als het mooi blijft, ook de zwarte aanschaffe

Fijn zacht ondergoed en snel geleverd.

Ze zitten heerlijk

Zie boven. Inlegkruisjes plakken heel slecht. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Heerlijk om te dragen....de sokken wil je het liefst ‘s avonds niet meer uitdoen!,

Zowel mijn man als ikzelf dragen Bamboo Basic sokken al enige weken en zijn er heel tevreden over! Ze voelen zacht aan en zitten heerlijk aan je voeten! Gaan jullie maar verder op dit pad met ontwikkelen van nieuwe kleding-items.......wij volgen jullie ‘op de voet’! Henk en Marijke

goed geregeld

heerlijk draagcomfort

Geen reactie op Whatsapp bericht.

Geen commentaar verder

Snel en goed geleverd

zit heerlijkw

zit heerlijk

zacht

Alles is zo zacht en voelt naadloos!

bevalt goed lekker zacht

voelt lekker aan zeker snachts prettig

Prima product op tijd en volgens afspraak geleverd

Zoals je als consument mag verwachten. Soepele afhandeling zonder op of aanmerkingen. Prima!

Comfortabel

De sokken en ondergoed zijn zeer comfortabel. Wil eigenlijk nooit meer andere sokken dan bamboe sokken. Kan het iedereen aanbevelen!

Snelle en nette service

Vlotte levering en uitstekende producten

Het ondergoed zit heerlijk comfortabel

Prachtig product

Prachtig product wat uitstekend bevalt. Levering op tijd en zoals aangegeven

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD