echt top

Deze bamboo t shirts passen mooi aan het lichaam ook al heb ik ze nog niet zo lang in mijn bezit de t shirts zijn leuk om dragen.

Mooie pasvorm, zitten heel fijn

Mooie pasvorm Zitten fijn Snel geleverd

Perfect ondergoed

Bestelling op tijd zoals beloofd. Handige procedure. Broeken zitten zoals beloofd. Fijn stof en goed pasvorm

Het zit heerlijk!

Het materiaal is heerlijk zacht en precies de goede maat. Zowel het ondergoed, de sokken als de shirts met lange mouwen. Wat opvalt is dat ik het shirt langer dan een dag kan dragen; geen transpiratie geur.

Mooi ondergoed met goede pasvorm!

De stof voelt heel zacht aan. Mooi verpakt.

Snelle levering van zachte shirts

Heerlijk zachte shirts die overal onder passen en koude dagen warmer maken.

Snelle verzending en heerlijke stof

Voor het eerst heb ik bamboo basics besteld; een shirt, sokken en een bh. Shirt zit heerlijk en sokken zijn prima. De bh vind ik teleurstellend: wegens onverstelbare bandjes zit de bh veel te los en biedt dus geen ondersteuning. Jammer dat het meteen een 2-pack moet zijn. Spijt van de bh, maar van de rest niet.

Vier broeken besteld maar helaas in een van de broeken zit een gaatje!

Ze waren op tijd binnen hebben een goede pasvorm

Top product

Snelle levering en comfortabele kleding !

Shirts klein

De shirts waren te klein en te kort bij de bovenarm.

Zit zeer prettig

Zit zeer prettigIk heb eerder Sorts besteld. Daarvan geen de garen steeds stuk. Omdat ze zo prettig zitten wil ik het nogmaals proberen en hoop dat dat opgelost is

Fijne spulletjes en snel geleverd

Handige meettips, zeer prettig materiaal

Fijn ondergoed

Fijne bamboe onderbroeken. Zitten perfect en je voelt ze niet. Duidelijke website en snelle levering

Tevreden

Bestelling op tijd en keurig verpakt ontvangen. Alleen wel op het verkeerde adres. Niettemin, na goede communicatie hierover nu in mijn bezit Materiaal voelt zeer zacht aan.

Het kan niet beter.

Vlotte levering en voortreffelijke materialen, voelt zijdeachtig aan.

Gewoon prima

Snelle levering, goed verzorgd, prima product en goede prijs

Prima zit goed

Voorzover nu bevalt het prima

Goede kwaliteit

Dikke duim omhoog

Snelle levering Perfecte pasvorm . Goede kwaliteit Lekker zacht :)

Mijn man vindt het heerlijk materiaal en het zit goed

Heerlijk materiaal en de onderbroeken hebben een goed draagcomfort

Snelle levering, product zoals verwacht

Maandagavond besteld, dinsdagavond binnen. Ik ben gegaan voor de t-shirts met korte mouw. Heerlijke zachte stof, je voelt echt bijna niet dat je een shirt aanhebt. Ook heb ik vaak dat mouwtjes iets te strak zitten of iets te kort zijn. Van dit shirt zijn zowel de lengte van de mouwen als de lengte van het hele shirt lang genoeg. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super goede service en fijne producten!

Wat een goede service heeft bamboobasic! En de sokken zitten als gegoten, heel fijn materiaal. En geen zweetvoeten meer! Ik zou de sokken aan iedereen aanbevelen!

Tijdig, kwalitatief goed

Tijdig en kwalitatief goed