Lekkere sokken

Snel geleverd goed product

Nette bezorging en fijn ondergoed.

Heerlijk zacht ondergoed, ik wil niet meer anders.

Heerlijk zacht en mooi ondergoed en sokken

Zowel het ondergoed als de sokken zitten heerlijk en zijn superzacht. Het enige wat van mij zou mogen is dat 't nog een keer in meer kleuren en met leuke motiefjes wordt gemaakt. Maar qua draagcomfort sowieso top.

Lekker zacht, blijft goed na wassen

Topjes, sokken en wandelsokken, allemaal fijn zacht, mooi zwart en vooralsnog blijft goed na wassen.

top

fijn draagcomfort ik ben er onwijs blij mee

Ze zitten heerlijk

Zitten comfortabel en voelen lekker zacht

De boxershorts zitten als gegoten!

Ze zitten heerlijk! Lekker zacht en goed aangesloten. Het model met iets langere pijpjes bevalt ook goed.

Zachte stof en zit heel fijn!!

Zit perfect, fijne stof.

Voor de tweede keer besteld en ook weer snel geleverd. Goed passend en zit lekker en mooie zachte stof. Grijze shirtjes in de collectie zou helemaal top zijn.

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Fijn zittende boxershorts.

Vlotte service

Lekker materiaal, prima pasvorm. Vallen wel wat groot.

Erg blij met de kwaliteit

Bevalt zo goed dat ik er meer ga bestellen

Geweldig!

Zit als gegoten, stof is heerlijk zacht en ik voel het niet zitten.

Zalig!

Ik kende het niet maar was meteen verrast door de zachte stof en het draagcomfort. Heb nu de 2 zwarte t-shirts, maar wil nu ook nog graag de 2 andere kleuren. Ik ben alvast fan!

Super opgelost, bedankt!!

Zeer comfortabel.

Voelt lekker zacht en glad aan.

Mooi assortiment kwaliteit

Mijn derde bestelling zeer goed ondergoed en top kwaliteit sokken, als de kwaliteit naar herhaaldelijk wassen zo blijft ben ik vaste klant. Graag assortiment uitbreiden in modellen en kleuren. De maatvoering valt een beetje groot uit en vind ik zeer prettig.

goede kwaliteit

Heerlijk materiaal om te dragen, blijft goed in de was en ziet er mooi glanzend uit (anders als katoen dat zijn kleur/glans verliest). Pasvorm prima.

Het bestelde artikel is de volgende dag geleverd.

Onderbroeken (model Emma) zijn top, de hemdjes minder.

Onderbroeken (model Emma) zijn top, lekker zacht. Ik twijfelde tussen 2 maten, grotere maat genomen, zit lekker, maar de elastieken band had iets strakker gekund, true to size zou ik dus zeggen. De hemdjes hebben een beetje schurende naad, super zonde, want verder zijn ze perfect.

Voelt goed, zit heerlijk!

Shirt gekocht en ze zitten heerlijk. Minpuntje voor mij is dat ze vrij lang zijn, weet ook dat dit voor een ander weer een pluspunt kan zijn.

Zit als gegoten

Fijne stof, voelt comfortabel en past goed!

Uitstekende service. Goed en heerlijk materiaal.

Heel fijn geregeld en goede kwaliteit

Hele fijne producten

Geweldig!