prima ondergoed

ik had dames ondergoed maar had maat kleiner kunnen bestellen.

Mooie kwaliteit en pasvorm

Mooie pasvorm en kwaliteit, lekker zacht. Nu even afwachten hoe dat blijft na gebruik en wassen.

Snelle levering prima

Niks toe te voegen

Snelle levering in leuke verpakking, wat echt iets toevoegt vind ik. Mooi spul ook en duurzaam.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, zit prettig.

Super goed gouw meer bestellen

Super bij mee met de bamboo basics zit goed de stof is lekker

Mooie verpakking en producten

Makkelijk internet bestellen Snelle verzending Mooie verpakking Mooi en goed product Voor retouren goed geregeld Goed afgehandeld Grote pluim

heerlijk

Prima pasvorm, lekker zacht en droogt snel. Heb nu t-shirts en singlets, maar ga zeker ook kijken bij de rest van het assortiment.

Fijne stof, maar veel te wijd.

De stof is heel prettig. Zacht en licht. Maar het shirt en de boord zijn veel te wijd. Door de elasticiteit zit er weinig vorm in het shirt.

Probleem, super goed opgelost.

Het probleem is door Bamboo Basics super opgelost. Zowel telefonisch als via de mail correct te woord gestaan. Daarom beveel ik Bamboo Basics bij iedereen aan en geef ik ze een ruim voldoende. 2 maart bestelling geplaatst. Krijg paar dagen daarna mail dat het onderweg is. Klarna stuurt een factuur voor betaling. 9 maart gebeld waar de bestelling blijft, krijg te horen dat zij daar niet overgaan terwijl dit het nummer van de klantenservice is. Nu 21 maart, nog steeds geen bestelling in huis. En dan krijg je een mail wat is uw ervaring met bamboobasics. Wat denkt u zelf SLECHT!!!!!!

Hele fijne producten

Goeie producten en snelle levering

supet

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering. Bamboe kleding is super

Snelle service Goede kwaliteit zeer tevreden

Snelle service, goede kwaliteit

Mijn bestelling was snel binnen en geheel compleet. Het ondergoed van bamboo basics is voor mij één van de beste tot nu toe. Sluit mooi aan, trekt niet en blijft na het wassen ook erg netjes!

Zit lekker en goede prijs

Snel geleverd, zit lekker en goede prijs

Voldeed niet aan mijn verwachtingen zoals beschreven

Veel te wijd en slap

Snelle levering en een mooi product.

Fijne pasvorm

Goede pasvorm, sluit goed aan, draagt comfortabel., zachte stof. Blijft, tot nu toe , goed in de was...(slechts 2x gewassen).

Fijne materialen

Fijne materialen en fijn om te dragen.

Goede prijs perfect product

Kwalitatief goede boxer lekkere pasvorm tegen een goede prijs.

perfect !!!

Zij zitten als gegoten , het ondergoed . Nog nooit zulke aangename slipjes gedragen .

comfortabel

zacht, fijn, zeer comfortabel

Precies wat je verwacht van een online leverancier

Snelle levering, marktconforme prijs, gebruiksvriendelijke website en kwalteitsproducten

Hele fijne sokken en ondergoed met een super snelle levering.

Fantastisch product met een ongelooflijk snelle service.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD