Snelle levering, fijne producten

Best

Prima kwaliteit&service

Alles perfect, van bestelling tot levering

Zeer kwaliteitsvolle producten. Vlot te bestellen en heel vlotte levering.

Super klantenservice!

De sokken van Bamboo Basics zijn echt zalig! Super zacht en perfecte pasvorm. Ik kocht een setje van drie paar. In een van de sokken zat op de eerste dag al een gat, ik nam contact op met de klantenservice en binnen een paar dagen lag er een nieuw setje in de brievenbus. Het zal gewoon een slecht paar zijn geweest, want met de anderen is niets mis. Bamboo Basics krijgt van mij toch maar 4 sterretjes, want een duurzaam merk kan het toch echt niet maken zijn producten in plastic te verpakken voor verzending.

top onderbroek

ik heb voor het eerst deze onderbroeken gekocht en ze zitten perfect. kwaliteit is prima.

Fijn draagcomfort

Onderkleding zit prettig, blijft zacht, ook na het wassen. Goede kwaliteit

Pijpjes blijven niet op z’n plaats zitten, verder top!

Heb deze onderbroeken gekocht omdat m’n onderbroeken tijdens het sporten wel eens omhoog kruipen en er schuurplekken ontstaan. Helaas bij deze onderbroeken nog steeds zo, verder is het materiaal super fijn en blijven de onderbroeken mooi.

Snelle levering.

Natuurlijke duurzame producten met een geweten,

Natuurlijke duurzame producten net als "gewone" kleding geen was problemen. Niet duurder en goede service & snelle verzending.

Perfecte klantenservice,

Het ruilen voor een ander model en maat ging super snel en correct. De seamless bra Nova, mag voor mij wat steviger. Heb maat L gekozen voor normaal 85C, heb de schouderbanden zelf een flink stuk korter gemaakt. Verder zit de stof heerlijk.

Heerlijk zacht ondergoed

Fijne onderkleding van zacht materiaal. Maatvoering is goed. Ga zeker nog meer bestellen

Hele fijne ondershirts

Snelle levering!

Kwaliteit teleurstellend

De sokken zijn fijn, alleen de meeste hebben het nog geen twee maanden volgehouden, terwijl ik geen fysiek zwaar werk doe. Met andere sokken doe ik gemakkelijk een jaar. Duurzaam zijn ze dus zeker niet. Ik heb echter een nieuwe set gekregen om te kijken of de kwaliteit hiervan beter is. Qua service geen aanmerkingen dus.

zachte stof en prima pasvorm

als het zo mooi in de was blijft dan krijgt hij een 10. ik doe ze niet in de droger maar aan de waslijn.

Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld. Goed verpakt. Product is geweldig. Voortaan alleen bamboo basic

Super service

Mijn klacht was super snel opgelost

Prettige stof en zit mooi

Zie omschrijving

super

snelle levering en echt super kwaliteit! ik beveel deze handel iedereen ten zeerste aan!

service buitengewoon na vermissing pakketje

pakketje niet bezorgd was geen probleem. Kreeg een nieuw pakketje dat wel bezorgd werd. Top!

De producten van Bamboo Basics zijn heel comfortabel.

De producten zijn mooi en comfortabel.

Prettige stof maar helaas niet naadloos.

Een heel prettige stof maar nadat ik de vier hemden alleen nog maar met koud water had gespoeld, waren de naden al gedraaid. Dat mag voor deze prijs niet gebeuren vind ik. Verbeterpuntje ! :-)

De gekochte hemdjes en sokken zijn heerlijk om te dragen.!

Uitmuntende kwaliteit en prima bezorgservice. Ik ben een zeer tevreden klant die blij is de weg naar Bamboo Basics te zijn ingeslagen!

Voor mij voelt het als een tweede huid ben er erg tevreden over.

Fijn, comfortabel product

Mijn eerste bamboe basics, fijn zacht materiaal, ga er nog een paar bestellen

Snel, goed product

16 Fokkerstraat