Geweldig!

Fijne artikelen met een snelle levering. Mag best wel meer kleuren krijgen dan alleen zwart en wit!

Dragen lekker

Onderkleding zit als gegoten.

Onderkleding zit als gegoten, ook na een aantal keren wassen. Alleen jammer dat 7-pack boxers lang niet op voorraad was. Heb later maar een aantal 2-packs besteld. Kwaliteit is top.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Product super. Goede pasvorm juiste maat

Zeer aangenaam, passend ondergoed .

Eerste keer dat ik bamboo ondergoed bestelde en is me enorm bevallen! Ook voor mijn echtgenoot besteld. Zowel het ondergoed alsook de webshop. Aanrader!

Comfortabele

Comfortabele boxershorts in mooie kleurstelling

Goed product lekker comfortabel

Snelle levering goede kwaliteit!

De onderkleding voelt erg zacht aan, en de pijpen van de short kruipt niet omhoog. De naden zijn zacht en stevig

Ik had hemden gekocht, perfecte pasvorm maat was goed en ze zitten heerlijk. wil niks anders meer

Voelt heerlijk, draagt lekker, een nadeel

Heerlijk ondergoed. Had eerst voor mijn man ondergoed besteld. Dat beviel goed. Toen gekeken of er ook ondergoed voor dames is. En ja, dat is er. Voelt en zit lekker, echter een nadeel: als je iets van bescherming in je slip draagt, blijft dat niet zitten. Het plakt niet, is waarschijnlijk te glad of zo. Hebben jullie tips of is hier iets aan te doen? Ik hoor graag.

Goede passing en fijne stof!

Bestellen gaat makkelijk en levering is. De bamboe is superfijne stof! Zit goed en ademt.

Zitten als gegoten en blijven goed in model na het wassen

Topproduct

Fantastische kwaliteit, ik wil niks anders!

Kwaliteit

Super fijne kwaliteit. Draagt heerlijk. Blijft na de was ook de goede pasvorm behouden.

Op tijd geleverd en kwaliteit zoals beloofd

Snelle levering, fijne producten

Snelle levering, fijne producten

Zit echt lekker

Had ik eerder willen weten, dat bamboe lekker draagt Goed verpakt en goeie communicatie gewoon zoals je wilt.

Prima boxers

De Bamboo Basics zitten prima, goede pasvorm, mooie kleuren. Ik weet alleen nog niet hoe ze uit de wasmachine komen.

Comfortabel

Ik heb onderbroeken besteld bij bamboo basics, deze zitten lekker en werden snel geleverd. Bij één van de onderbroeken is het stiksel los geraakt na de eerste wasbeurt. De andere slips zijn nog prima na meerdere malen wassen.

Stof zit lekker, maat is aan de ruime kant

Stof zit lekker maat is aan de ruime kant.

Producten werden snel geleverd. Wel is in één hemd heel snel op de rug een gaatje gekomen. Of het aan de kwaliteit ligt durf ik niet te zeggen. De producten die ik heb aangeschaft zijn verder erg fijn om te dragen.

Heerlijk zacht en mooi

Mooie vorm, heerlijk zacht. Heerlijk draagcomfort

Comfortabele onderbroeken

De onderbroeken zitten goed. Het is helaas wel voorgekomen dat de onderbroek bij de naad losliet maar de klantenservice heeft dit heel netjes opgelost!

Snel en goed

Bestelling was snel binnen en het ondergoed is van goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD