Heerlijk!!

De materialen blijven zacht en veerkrachtig. Voelt heerlijk warm aan op je lijf en sluit mooi aan

Super zacht en snelle levering

Ik heb 6 boxers besteld, ze zijn super zacht en dus fijn om te dragen. De levering was ook top, dus ik ben helemaal tevreden.

Zit heerlijk en zweet niet

Fijne boxers lekker stof .. zweet niet en behoudt z’n vorm

Perfect ondergoed en snelle levering. Heel tevreden

Goede site, eenvoudig te bestellen, snelle levering, perfecte pasvorm en kwaliteit. Aanrader !

Prachtig materiaal, goede pasvorm.

Zeer tevreden over de service. Snelle bezorging, mooie pasvorm. Zit als 2e huid.

snel geleverd,prima ondergoed

Na mijn bestelling ,zag ik staan dat mocht ik de bestelde spullen terug moeten sturen ik zelf de retour verzend kosten moet betalen. ik heb niets retour hoeven moeten sturen ,maar ik ben het daar niet mee eens. dus denk niet dat ik nog een keer bestel. vandaar 4 sterren in plaats van 5.

prima zittend

erg blij met de pasvorm en heerlijke stof

Snelle levering, goed product

netjes verpakt en snel geleverd. soepel bestel process

prijzig maar goed

prima ondergoed mag wat goedkoper maar de moeite waard

Snelle levering en hele fijne kleding

Een snelle levering en hele fijne kleding met een perfecte pasvorm.

Fijne producten top klantenservice

Goede kwalitatieve producten. De klantenservice is top. Kortom ik beveel dit aan :)

Super producten en fantastische klantenservice

Wat een fijne webshop. Yara-slips zijn echt top. En een super klantenservice. Ik ga hier zeker vaker shoppen. Super!!

Elke keer als ik wat wil bestellen is het uit verkocht . Ga wel naar een ander succes er mee

Super kwaliteit

De kleding draagt heerlijk, door perfecte pasvorm.

voortreffelijk

zit goed voelt goed, precies zoals het moetzijn.

Leveren wat ze beloven top

Super boxers Zitten perfect

Fijn ondergoed, snelle levering.

Prima ervaring met bestellen, levering. Fijn ondergoed met goede pasvorm. Sinds ik ondergoed van Bamboo Basics heb wil ik niet anders meer.

prima tshirts

Goede eerste ervaring. Prima shirts. wat wel vreemd was dat de levering door PostNL zou plaatsvinden, stond ook in de app. Maar een dag later kwam DHL met het pakje aan.

Gewoon goed

Goed spul.

Super goed geholpen

Ik had een bestelling geplaatst met een korting, maar de korting kon ik in de factuur niet terug vinden. Ik had vermoedelijk zelf de bestelling niet goed geplaatst. Na een kort contact, was dat opgelost. En heb ik de korting netjes terug gestort gekregen. Voor mij is dat nou een goede service.

Correct

Zoals je graag wilt. Normale lever tijd, juiste en mooie producten, netjes verpakt.

Heerlijk zacht ondergoed dat lekker zit.

De sokken zitten heerlijk aan mijn voeten

Deze wat dunnere sokken zijn ideaal voor de lente en zomer. Ze zitten koel en zacht aan de voeten en ook ná een eerste wasbeurt komen ze weer mooi in vorm uit de was! Ik kan deze sokken ‘warm’ aanbevelen. Marijke

Zit fijn omdat het zo rekbaar is

Zit erg fijn. Rekt lekker mee.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD